NL
NL

Medior Elektronica Ontwikkelaar

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Wordt jij gemotiveerd door PCB designs? Heb je ook nog lichte software kennis en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze baan iets voor jou!

Onze klant bedenkt en ontwikkelt hardware oplossingen, gedreven door passie voor technologie en ambitie om klanten voor te bereiden op de toekomst. Ze focussen zich op industriële computer oplossingen, Smart City innovaties en automotive systemen. Op elektronicagebied zijn ze onder andere bezig met Bluetooth, Wifi, draadloze technieken, antenne ontwerp, energietechniek, accu’s/laadtechniek/voedingen, automotive en omgevingssensoren. Wegens uitbreiding zijn ze op zoek naar een Elektronica ontwikkelaar.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een MBO4 of HBO Electrical engineering of mechatronics;
  • Het liefst minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring;
  • Kennis van CAD-applicaties en het gebruik hiervan;
  • Kennis van C en het programmeren hiervan;
  • C++, Python, Altium en Solidworks is een pre;
  • De Nederlandse taal goed verstaan en volledig Engels is een must.

Wat kun jij verwachten?

  • Het salaris voor deze baan wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Je kan een salaris verwachten tussen de € 2.800 en € 3.500 bruto per maand.Voor meer informatie en de voorwaarden, stuur je CV en je motivatie naar l.huijbregts@trinamics.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op

Meer informatie

Voor onze klant in de regio Eindhoven zijn we zoek naar een engineer met ervaring in elektronica en embedded software. Je moet in oplossingen of mogelijkheden kunnen denken en je moet het leuk vinden om in een teamverband te kunnen werken. Als elektronica ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het omzetten van datasheets en tekeningen naar een CAD-pakket. Tevens zal je schema’s en/of PCB-ontwerpen maken en deze ontwerpen zal je moeten analyseren en controleren. Omdat dit belangrijke taken zijn is het noodzakelijk dat je schakelingen begrijpt en schema’s kunt lezen. Ook zal je foutdiagnoses moeten kunnen stellen in ontwerpen en moeten begrijpen hoe meetapparatuur werkt. Als laatste moet je datasheets kunnen lezen en een PCB-ontwerp en/of schema moeten maken naar aanleiding van een omschrijving of toelichting.

Of bespreek het met

Lennart Helpt je graag verder!
Lennart Huijbregts
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Medior Elektronica Ontwikkelaar

Senior (Technical) Sales Manager/Engineer

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Manual Software Tester - Innovation

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Nederlands talige Allround monteur (Machinebouw)

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie
Terug naar overzicht