NL
NL

Technisch servicedesk medewerker

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Onze opdrachtgever is een groeiend en innovatief bedrijf die opereert in de markten food Retail, foodservice en non-food Retail sector. Als installatiedienstverlener adviseert, engineert en realiseert onze opdrachtgever verschillende projecten in Nederland. De belangrijkste vakgebieden zijn Elektrotechniek, koeltechniek, klimaattechniek en grootkeukentechniek.

 Het bedrijf staat bekend om haar inspirerende werksfeer, de bedrijfscultuur wordt omschreven als betrokken en plezierig.


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma werktuigbouwkunde en/of koeltechniek niveau 4
  • Je hebt ruime kennis van de koeltechniek door opleiding en relevante werkervaring, bij voorkeur betreffende koeltechniek in supermarkten.
  • Kennis van Adapkool/AKM is een pré.
  • Een bewezen servicemind en goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel om deze functie goed te kunnen uitoefenen.
  • Flexibiliteit ten aanzien van de werktijden is in deze functie noodzakelijk, in verband met het wisselende dienstrooster.Deze dienstverlening vindt 7 dagen per week en 24 uur per dag plaats, waardoor door de medewerkers op de afdeling gewerkt wordt via een wisselend dienstrooster (dag-avond-nacht weekend).

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten.

Meer informatie

Gezamenlijk met je collega’s op de afdeling monitoring ben je verantwoordelijk voor het op afstand beheren van de bij klanten geïnstalleerde koel- en vriesinstallaties. Het analyseren en verhelpen van storingen die via het systeem als alarmen worden aangemeld behoren tot jouw belangrijkste taken. Indien het probleem bij de klant niet op afstand opgelost kan worden, zorg je ervoor dat een servicemonteur op de hoogte wordt gesteld van de situatie. In deze functie ben je dus het eerste aanspreekpunt voor de klant en de servicemonteurs. Intern ondersteun je ook de helpdesk afdeling, planning en werkvoorbereiding met het doel om onnodige bezoeken van de servicemonteurs aan de klant te voorkomen. 

bespreek het met

Nelson Helpt je graag verder!
Nelson Costa de Brito
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Technisch servicedesk medewerker

Software Engineer Fortran/C++

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Scientific Software Engineer: Radar/ GPU/Rendering

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Projectleider Industriële Automatisering

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland

Proces / Productie Engineer

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland
Terug naar overzicht