NL
NL

Mechanical Design Engineer

Machinebouw en Constructie Medior Noord-Brabant

Ontwerp en ontwikkel jij graag nieuwe transport en handling systemen? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een diploma op hbo niveau, richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Mechanical Engineering en enkele jaren relevante werkervarin;
  • Je hebt ervaring met Solidworks, bij voorkeur in combinatie met PDM professional;
  • Je bent vaardig in het ontwerpen van complexe machinerie en systemen;
  • Je bent conceptueel sterk en hebt een uitstekend ontwikkeld analytisch denkvermogen;
  • Je bent creatief in het oplossen van problemen, met een scherp oog voor detail, kwaliteit en veiligheid;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;Je bent bereid om incidenteel internationaal te reizen.Naast bovengenoemde skillset, is jouw persoonlijkheid net zo belangrijk voor ons. Ons werk is een gezamenlijke inspanning van het team, waarin elk individu een waardevolle expertise inbrengt. Vanwege de afwisselende en klant specifieke werkzaamheden verwachten wij van jou een flexibele en praktische instelling. Tussen de dagelijkse gang van zaken door heb je volop ruimte om jezelf bezig te houden met het concept “slimmer engineeren” binnen bestaande en toekomstige producten. Jouw kennis delen vind jij absoluut belangrijk! Initiatief nemen is jouw tweede natuur; je handelt pro-actief om zo het best mogelijke resultaat te realiseren.

Wat kun jij verwachten?

  • We bieden een uitdagende dynamische job in een organisatie met een fijne informele werksfeer en korte communicatielijnen. Daarnaast kun je rekenen op een passend salaris, met 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, een collectieve pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Als mechanical design engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van transport en handling systemen. Je werkt nauw samen met onze project engineers aan innovatieve klant specifieke oplossingen. Op basis van de behoeften en wensen van de klant, draag je zorg voor de specificaties en maak je een ontwerpvoorstel. Jij houdt je bezig met het creëren en onderhouden van lay-out en werkplaatstekeningen. Daarnaast verzorg je de bijbehorende documentatie, welke gebruikt kan worden als naslagmateriaal. Je denkt mee over het slimmer ontwerpen van onze systemen, het ontwerpen van nieuwe systemen en het standaardiseren van basismodules.

Of bespreek het met

Robin Helpt je graag verder!
Robin Aernoudts
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie