NL
NL

Manufacturing Engineer Mechanical

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Bij onze opdrachtgever ontwikkelen en produceren ze (high tech) complexe en innovatieve modules en systemen waarvan anderen zeggen dat het onmogelijk is. Ze bieden technische uitdagingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van computerchips, het bestrijden van ziekten, het onderzoeken van het heelal en het begrijpen van details in cellen en moleculen. Ter versterking van het team heeft onze opdrachtgever een vacature voor Manufacturing Engineer. Heb jij ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten en ben jij proactief en gedreven om uitdagingen aan te gaan? Ben jij die engineer met interesse in verspanende en niet verspanende productie technieken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een technische HBO opleiding of een MBO + met ruime werkervaring (bijv. Werktuigbouwkunde, Mechatronica of een vergelijkbare richting).
 • Je beschikt over brede algemene kennis op het gebied van verspanende technieken als frezen, draaien, slijpen etc en niet verspanende technieken als vonk-eroderen, laserbewerkingen, lassen en plaatbewerking.
 • Ervaring met industriële maak- en engineeringprojecten in de hightech machinebouw is een pre.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duitse taal een pre.
 • Je hebt kennis van de ontwikkeling van productiesystemen.
 • Je bent bekend met of bent bereid om opleidingen te volgen voor procesbeheersing van productie omgevingen: process flow, P-FMEA, SPC, control plan, yellowbelt of greenbelt etc.

Wat kun jij verwachten?

 • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.
 • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
 • Bij Trinamics kun je leuke extra's verwachten zoals; korting op je zorgverzekering en aanbrengpremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Als Manufacturing Engineer op de afdeling New Product Introduction (NPI) ben je verantwoordelijk voor de maakstrategie van de interne producten en het borgen van het maakproces d.m.v. het vastleggen en organiseren van de productieflow, proces FMEA’s en het opzetten van controle plannen voor High Impact onderdelen. Daarnaast ondersteun je de productie bij het realiseren en kwalificeren van prototypes en pilots richting volume fabricage, waarbij je de technische verantwoordelijkheid draagt. Tevens ben je verantwoordelijk voor technische vrijgave van nieuw productdocumentatie en acceptatie m.b.t. maakbaarheid. Belangrijke kenmerken voor het vervullen van de rol van Manufacturing Engineer NPI zijn;

 • DfX terugkoppeling leveren aan en participeren in ontwikkelteams (intern en/of extern) m.b.t. maakbaarheid. Zodat doelstellingen op kwaliteit, techniek, logistiek en kosten behaald kunnen worden en worden geborgd.
 • Zorg dragen voor het vrijgeven en vastleggen van de technische aspecten met behulp van het Product Generatie Proces.
 • Het organiseren en houden van review meetings met de klant en leveranciers om technische vraagstukken op te lossen en vrijgave te bereiken.
 • Technisch ondersteunen van werkvoorbereiding en montage tijdens prototype en pilot productie.
 • Je bent het technisch aanspreekpunt bij klantcontact.
 • Analyseren van tekeningen, schetsen, foto’s of CAD-modellen om te komen tot een proces-plan voor het fabriceren van plaatwerkonderdelen en samengestelde producten.
 • Gereedschap ontwerpen ten behoeve van productie.

bespreek het met

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Manufacturing Engineer Mechanical

Commodity Manager Logistics

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Medior Software Development Engineer met C#

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Mechatronics system architect

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

(Hightech) industrie Medior Noord-Brabant
Terug naar overzicht