NL
NL

Manufacturing Engineer Assembly

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Als Manufacturing Engineer Assembly werk je samen met betrokken collega’s in een hightech productieomgeving. Je bereidt onder andere technische werkzaamheden voor die in de montageafdeling uitgevoerd worden. 

Onze klant is een  grensverleggend technologisch familie bedrijf in de regio Eindhoven. Met ruim 280 medewerkers vervaardigen ze producten onderverdeeld in 2 business lines, te weten Production Automation en Advanced Systems. Hun gepassioneerde mensen zoeken continu de grenzen van de techniek op, waardoor ze oplossingen vinden die naadloos op de wensen van de klanten aansluiten. Zo combineren ze passie voor techniek met puur vakmanschap, want samen ontwikkelen is samen denken, durven, doen. 


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde technische HBO opleiding (Werktuigbouwkunde/ Mechatronica/ Elektrotechniek) met relevante werkervaring;Je bent proactief en voelt je als een vis in het water in een (hightech) productieomgeving;Je hebt een sterk analytisch inzicht en een probleemoplossende houding;Gezien de centrale rol van deze functie gaan jouw communicatieve skills hand in hand met je technische vaardigheden. Je bent een teamplayer en hebt een klantgerichte instelling;Jij hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;Ervaring in een soortgelijk functie is een pre.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

  • Je bent het in- en externe technische aanspreekpunt voor de producten die onder jou verantwoording vallen. Een technische spin in het web
  • Je beoordeelt tekenenpakketten op, maakbaarheid, risico’s (PFMEA) en assemblage uren
  • Je bent verantwoordelijk voor de technische inrichting en borging van het assemblage, fabricage proces (Industrialisatie van proto naar volume)
  • Je bepaalt de optimale montage flow. Je legt deze vast in een Procesflow. Je stelt de Assemblage Voorschriften en het Control Plan op
  • Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhouden en verbeteren/optimaliseren van het assemblage en fabricage proces bij reguliere producten
  • Je implementeert verbeterprojecten en procedures

Of bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Manufacturing Engineer Assembly

(Freelance) Business Planning Consolidation Expert - 0,4 FTE

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Software Engineer C++ Python

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Software Design Engineer – Python Expert

Medior Noord-Brabant (Hightech) industrie
Terug naar overzicht