NL
NL

Maintenance Engineer

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie

Onze klant opereert wereldwijd, al ruim 40 jaar, als systeemintegrator van intelligente Material Handling Systemen. Dankzij een team van klantgerichte  en vakbekwame servicespecialisten neemt onze klant verantwoording voor modificaties, revisie en onderhoud bij onze opdrachtgevers en levert zij operationele ondersteuning, advies en trainingen. Onze diensten helpen onze klanten, mark leidende producenten van FMCG (Fast Moving Consumer Goods), met maximale performance en beschikbaarheid, concurrerende producten te leveren aan hun afzetmarkten. 

Hou jij ervan om te onderzoeken waar problemen vandaan komen en om deze vervolgens ook op te lossen? Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon die wij zoeken! 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je signaleert problemen, herkent belangrijke informatie en bent in staat om verbanden te leggen tussen gegevens. Je weet ideeën en meningen duidelijk te maken in een rapport of document dat de juiste opzet en structuur heeft. Je stelt daarbij hoge eisen aan de kwaliteit van het werk en weet daarnaar te handelen.Het onderzoeken van wensen en behoeften van de klant m.b.t. betrouwbaarheid behoort eveneens tot het takenpakket. Goede schriftelijke en mondelinge communicatie in zowel Nederlands als Engels noodzakelijk, Duits is een pré. Hoge prioriteiten aan servicebereidheid en klanttevredenheid
  • Opleiding en ervaringDe Maintenance Engineer heeft uitgebreide ervaring in professionele onderhoudsomgevingen.Je werkt en denkt op HBO niveau en heeft op dit niveau een technische studie gevolgd (Werktuigbouw / Onderhoudskunde). Daarnaast is de Maintenance Engineer in staat zich op vaktechnisch niveau goed uit te drukken in Engels en/of Duitse taal zowel in woord als geschrift.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

De Maintenance Engineer is verantwoordelijk voor het verbeteren van de betrouwbaarheid van bij klanten geleverde systemen en machines. Een belangrijk deel van de werkzaamheden bestaan uit het analyseren van de onderhoudsbehoefte tijdens de life cycle van systemen en machines, alsmede het opzetten en beschikbaar stellen van onderhoudsinstructies aan de hand van onderhoudsplannen. Daarnaast adviseer je klanten en de Maintenance Contract Manager op het gebied van onderhoudsplannen die ten grondslag liggen aan het onderhoud.

Of bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Sr / Lead Software Engineer ( C++ / Machine- / Motion Control)

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie

Logistieke functie in High-Tech 2600 tot 3500 bruto per maand! omgeving

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie

Professional Software Design Engineer for Measurement (C/C++,UML, Unix/Linux)

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie

Field Service Automotive Engineer

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie

(Senior) Embedded Software Design Engineer C++/ OOP skills

Medior Noord-Brabant Machinebouw en Constructie
Terug naar overzicht