NL
NL

Lab Engineer

Machinebouw en Constructie Medior

Je gaat aan de slag bij een Nederlandse machinebouwer die over de hele wereld opereert en onder andere vestigingen heeft in de V.S., Canada, India en in de meeste Europese landen. De hoofdvestiging bevindt zich in de omgeving van Breda. De belangrijkste activiteiten hier zijn ontwikkeling, productie, internationale verkoop en customer service.


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Afgeronde HBO - opleiding in Chemie, richting Analytische Chemie, Organische Chemie of Chemische Technologie
  • Een aantal jaar ervaring binnen een laboratorium (mag ook als stage)Goede beheersing van zowel de Nederlandse en de Engelse taalBereid om één keer per maand internationaal te reizenIn het bezit van een geldig rijbewijs BKlantgericht en collegiaal

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als Lab Engineer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van klanttrainingen en installaties. Dit gebeurt zowel bij klanten wereldwijd als op het hoofdkantoor in Breda. Deze klanten bezoek je ongeveer één keer per maand gedurende een week lang. Deze klanten bevinden zich wereldwijd.

Naast de klanttrainingen en installaties verzorg je ook de chemisch-technische service en reparaties. Andere werkzaamheden zijn het testen van de chemische en hardware functionaliteiten en het ontwikkelen van chemische applicaties. Het trainen van nieuwe medewerkers maakt deel uit van jouw takenpakket.

Binnen deze functie rapporteer je aan het Hoofd Process Lab.

Of bespreek het met

Remco Helpt je graag verder!
Remco Terwint
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Consultatieve Sales Engineer

Machinebouw en Constructie Medior

Manufacturing Engineer Assembly

Machinebouw en Constructie Medior

IT System Architect

Machinebouw en Constructie Medior

Software Test Engineer

Machinebouw en Constructie Medior

Linux Systems Engineer (Red Hat, Virtualization, C, Shell Scripting)

Machinebouw en Constructie Medior
Terug naar overzicht