NL
NL

Quality Engineer

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie

Onze klant levert en produceert hoogwaardige meet en regelapparatuur voor de industrie in de breedste zin van het woord. In Dordrecht bevinden de drie bedrijven zich op dezelfde locatie en werken zij nauw met elkaar samen om klantgericht en dienstverlenend te werken. Op de locatie in Dordrecht werken in totaal ca. 600 personen. Het interessante en leuke aan deze locatie is dat alle stadia van de ontwikkeling van een flowmeter worden doorlopen; van de klantvraag tot het produceren tot de levering bij de klant. Doordat alles zo dichtbij is, zijn de lijnen kort en ziet men direct het resultaat van de eigen inspanning! Dit is niet alleen mooi om te zien, maar ook uniek! 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent leergierig, maakt snel processen eigen en communiceert op een helder en duidelijke manier. Verder ben je Technisch onderlegt en vindt je kwaliteit in de algemene zin van het woord belangrijk. Uiteraard ben je oplossingsgericht en enthousiast ingesteld.
  • Een technische opleiding op HBO niveau;Enkele jaren werkervaring binnen een QSHE afdeling;Bij voorkeur werkervaring binnen de meet- en regeltechniek;Je bent stressbestendig, oplossings- én klantgericht, gedreven, collegiaal en zelfstandig;Goede communicatie in Engels en Nederlands.

Wat kun jij verwachten?

  • Een pittige technische uitdaging bij een solide en groeiend innovatief technologiebedrijf waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

In de rol quality engineer werk je iedere dag in een gemotiveerd team de begeleiding van proces- en productverbeteringen. Je waarborgt de kwaliteit van onze producten en signaleert eventuele kwaliteitsproblemen. Je bewaakt de productieprocessen en de verwante documentatie. Je maakt kwaliteitsrapportages, voert interne audits uit en je houd je je bezig met het keuren en testen van producten. Ook het uitvoeren van alle verplichte keuringen behoort tot je takenpakket. Wanneer er terugkerende kwaliteitsproblemen zijn coördineer je de correcte uitvoering van de RCA. Natuurlijk draag je iedere dag bij aan de verbetering van het bewustzijn van jouw collega’s op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Of bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Teamleider Planning, Logistiek en Sales(support)

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie

Lead Engineer Mechanical Maritiem

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie

Technical Software Engineer (C++) - Rotterdam

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie

Installation Engineer Maritime

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie

Visual Studio C++ version 17-19 Software Engineer permanent job for automotive related software

Medior Zuid-Holland (Hightech) industrie
Terug naar overzicht