NL
NL

(Junior) Production Engineer

Junior Noord-Brabant Automotive
Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Voor deze uitdagende functie is een MBO opleiding vereist, bij voorkeur richting Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Specialisatie in besturingstechniek en kennis van hydrauliek/pneumatiek is gewenst. Verder verwachten wij dat je flexibel bent en beschikt over een hoge mate van zorgvuldigheid en accuratesse bij het uitvoeren van je werk. Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal.

Wat kun jij verwachten?

  • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers Eerlijk advies over de mogelijkheden om jouw carrière verder te ontwikkelen Belofte dat wij ons volledig in zullen zetten om de beste functie voor jou te vinden Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren Bij Trinamics kun je leuke extra's verwachten: korting op je zorgverzekering, aanbrengpremies en activiteiten. (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Als (junior) Production Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheer van de aanwezige apparatuur, gereedschappen, installaties en machines. Daarnaast biedt je ondersteuning bij de aanschaf van nieuwe middelen en assisteer je bij het inrichten en op orde houden van de machinedossiers.

De belangrijkste taken zijn:
• Het zelfstandig verzorgen van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van elektronische apparatuur en/of mechanische componenten
• Het aansturen van derden zowel intern als extern DAF bij het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden
• Het coördineren van kalibratie- en keuringsactiviteiten waaronder de inname, het versturen en retourneren van instrumenten, alsook het zelf uitvoeren van kalibraties.
• Het ondersteunen van aanvragen voor nieuw instrumenten en gereedschappen.
• Het onderhouden van het instrumentenbeheer zoals invoeren nieuwe instrumenten, administreren van retour gekomen instrumenten na reparatie of onderhoud.
• Het beheren en in stand houden van de database Technische Constructie Dossiers (TCD) van het machinepark binnen het Research Center.
• Het verzorgen van de administratie t.a.v. gebruiksaanwijzingen, onderhoudsschema’s, milieu- en veiligheidsvoorschriften (CE-markering; ARBO), etc.

Of bespreek het met

Manouk Helpt je graag verder!
Manouk Beekwilder
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

(Junior) Production Engineer

Software Design Expert – Strong Linux & Python focus

Junior Noord-Brabant Automotive

Full stack Developer C++, Java and Python

Junior Noord-Brabant Automotive

(Junior!) Industrial Engineer(Bachelor)

Junior Noord-Brabant Automotive

Logistieke functie in High-Tech 2600 tot 3500 bruto per maand! omgeving

Junior Noord-Brabant Automotive

Sr / Lead Software Engineer ( C++ / Machine- / Motion Control)

Junior Noord-Brabant Automotive
Terug naar overzicht