Internationaal Service Engineer

Noord-Brabant (Hightech) industrie Junior

Onze opdrachtgever is een Nederlandse producent van analyzers voor laboratoria op het gebied van milieu, farmacie, landbouw, detergenten, voeding en drank. Het hoofdkantoor van deze organisatie is gevestigd in Breda en hier zijn zo'n 130 personen werkzaam.

Voor de service afdeling zijn we op zoek naar een Service Engineer die storingen oplost bij klanten in voornamelijk West-Europa. Ben jij reislustig en wil jij deel uit maken van een groeiende organisatie met een kwalitatief goed eigen product? Solliciteer dan snel!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal een afgeronde MBO/ TSO opleiding Elektronica/ Mechatronica/ Vliegtuigonderhoud/ Werktuigbouwkunde/ Elektromechanica. (Startende Bachelor kandidaten zijn ook zeker welkom om te solliciteren)
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
  • Bereidheid om veelvuldig te reizen naar de klanten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Affiniteit met serviceverlening.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Flexibele en collegiale instelling.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.Bedrijfsauto die ook voor privé gebruikt kan worden.Veel (netto) toeslagen i.v.m. verblijf in buitenland.

Meer informatie

Als Internationaal Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van reparaties en tevens het plegen van onderhoud aan de fijnmechanische analyseapparatuur. De werkzaamheden voer je zowel intern uit, maar vooral extern op de locaties van de klanten in zowel binnen- als buitenland. Deze werkzaamheden zullen voornamelijk elektrisch van aard zijn. Tevens zul je deze apparatuur bij de klanten installeren en hen adviseren over oplossingen en oorzaken van mogelijke storingen en/of problemen. Tevens ben je in deze functie verantwoordelijk voor het trainen van klanten en agenten van de analyseapparatuur. Deze werkzaamheden zullen ook zowel in Nederland als in het buitenland plaatsvinden. Met buitenland wordt in deze functie bedoeld; West-Europa, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. 

Of bespreek het met

Remco Helpt je graag verder!
Remco Terwint
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Internationaal Service Engineer

Software Engineer C++ and QT

Noord-Brabant (Hightech) industrie Junior

Werkvoorbereiders Installatietechniek

Noord-Brabant (Hightech) industrie Junior

Assistent Laboratorium Manager

Noord-Brabant (Hightech) industrie Junior

Application Support Engineer PreScan

Noord-Brabant (Hightech) industrie Junior
Terug naar overzicht