Insteller/Operator CNC-frezen

Detachering Hightech Industrie

Wil jij werken bij een leverancier voor bedrijven als ASML, Philips, Lockheed Martin, Airbus en Fokker? Lees dan snel verder!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • LBO+ /MBO niveau Metaal / WTB, fijnmechanica, Ruime verspaningservaring, waarvan minimaal 4 jaar CNC-frezen Beschikt over ruime machinebesturingskennis, ruimtelijk inzicht en kennis en ervaring van materialen. Goede communicatieve vaardigheden. Grote mate van zelfstandigheid, inzicht, accuratesse en teamgeest.Beschikt over kennis en kunde met betrekking tot vorm- en plaatstoleranties en de gangbare meetmiddelen / kwaliteitssystemen.

Wat kun jij verwachten?

  • Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als CNC insteller/operator werk je met een state-of-the-art machinepark. Wij investeren continue in ontwikkeling. Niet alleen in ontwikkeling van onze medewerkers maar ook ons machinepark is een van de meest geavanceerde in de wijde omtrek. We beschikken over een dertigtal 5-assige bewerkingscentra van Grob, Makino, Unisign, DMG en Hermle waarvan sommigen voorzien zijn van een robot voor het laden en lossen van materiaal en gereedschappen. Tot onze klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven zoals o.a. ASML, Philips, Lockheed Martin, Airbus en Fokker.

  • Aan de hand van tekeningen, werkorders en specificaties het zelfstandig bedienen en instellen van CNC-bewerkingscentra.
  • Is verantwoordelijk voor het zodanig instellen van de machine dat het verspaningsproces optimaal verloopt volgens de voorgeschreven procedures / programma's.
  • Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en het productieproces en voert de voorgeschreven kwaliteits-/controleprocedures uit.
  • Bepaalt zelfstandig op basis van inzicht en ervaring de werkvolgorde.
  • Ondersteunt en begeleid leerlingen en nieuwe collega's door middel van coaching.
  • Voert (preventief) onderhoudswerkzaamheden uit aan machines/ gereedschappen en spanmiddelen.

Of bespreek het met

Robin Helpt je graag verder!
Robin Aernoudts
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Insteller/Operator CNC-frezen

(Chassis Development/ Dampers) R&D Engineer

Detachering Hightech Industrie

Visualisation Software Engineer: Ray Trace / Path Trace Technology

Detachering Hightech Industrie

Design Engineer - VoiceCoil Actuators and Linear Magnetic Drives

Detachering Hightech Industrie
Terug naar overzicht