Inside Sales Engineer Kunststoffen

Gelderland Overig Starter

Dit internationale bedrijf wil haar positie op de markt nog meer verstevigen. Daarom zijn wij voor een opdrachtgever op zoek naar nieuwe medewerkers met passie  voor technologie en ambitie voor ontwikkeling, zelfontplooiing en groei. Interesse? Lees dan vooral verder.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Belangrijk dat je aan deze voorwaarden voldoet:
  • Afgeronde commerciële Hbo-opleiding
  • Organisatorisch en analytisch talent
  • Zeer goed communicatief

Wat kun jij verwachten?

  • Wat kan je van ons verwachten:
  • Concurrerende primaire en secundaire salarisvoorwaarden
  • Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Meer informatie

Bij de opdrachtgever staat de klant altijd centraal om er zo voor te zorgen dat de klant zich echt begrepen voelt. Daar is zoals je kan begrijpen veel voor nodig. Zo moet je de behoeftes van de klant kunnen analyseren en dit te vertalen naar een passende oplossing. En helpt het als je initiatief en communicatief sterk bent. Het is een binnendienst functie waar je kunststof halffabricaten en bewerkte eindproducten verkoopt. Naast verkoop zit hier ook een adviserende rol in, waar je zowel bestaande als nieuwe klanten adviseert. Deze  functie is echt gericht op commercie in een technische omgeving, belangrijk is dan ook dat je affiniteit hebt met techniek. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van doelstellingen qua omzet en marges en maakt daarnaast kostprijscalculaties voor bewerkte  eindproducten.

Deadlines zijn niet voor iedereen een motiverende drijfveren om te werken, maar voor veel mensen ook wel. Bij deze baan zijn deadlines “part of the job”, hier moet je mee aan de slag gaan en je eigen weg in vinden. Je moet kansen zien en benutten als ze zich voor doen, ruimte creëren, openingen zoeken, aanvoel en begrip tonen. Je bent in deze baan vooral op jezelf aangewezen, waarin je als het ware je eigen ‘business’ runt. Onder jouw verantwoordelijken vallen bijvoorbeeld het regelen van business, inclusief inkoop, prijzen en klanten. Het bedrijf bevindt zich in een technische markt, en het is dus ook een must dat je technische  affiniteit hebt.

Of bespreek het met

Bas Helpt je graag verder!
Bas Hogendijk
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Inside Sales Engineer Kunststoffen

Software Test Engineer SQL

Gelderland Overig Starter

Onderhoudsmonteur (Regio Nijmegen)

Gelderland Overig Starter

Mechanical Design Engineer

Gelderland Overig Starter

3D/BIM Ontwerper

Gelderland Overig Starter

Software Engineer PLC/SCADA

Gelderland Overig Starter

Mechanical Design Engineer

Gelderland Overig Starter
Terug naar overzicht