NL
NL

Hr

Zuid-Holland Machinebouw en Constructie Medior

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Utrecht en is actief in de industriële elektrotechniek. Binnen het bedrijf staat de mens centraal en het bedrijf staat bekend om haar duurzame doordachte oplossing op het gebied van industriële automatisering en laadsystemen. 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Afgerond MBO 3 niveauErvaring met bouwen van panelen in de utiliteitErvaring met verschillende bewerkingen zoals koper buigen en ponsen.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als monteur paneelbouw fabriceer jij utiliteitspanelen in de werkplaats die goed uitgerust is met alle benodigde materialen.Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van kleine en grote verdelers, voor verschillende klanten. je collega's zorgen ervoor dat jij de juiste tekeningen tot je beschikking hebt om de panelen goed te kunnen opbouwen.Je hebt ook voor ontwikkeling, zodat als er zaken beter of handiger opgebouwd kunnen worden je dit kan toepassen zodat het volgende paneel nog beter is dan je laatste.

Of bespreek het met

Nelson Helpt je graag verder!
Nelson Costa de Brito
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
Stuur je sollicitatie

Mechanical Engineer Maritiem

Zuid-Holland Machinebouw en Constructie Medior

Field service engineer internationaal

Zuid-Holland Machinebouw en Constructie Medior

Simulation Software Engineer (C++14 / C++11)

Zuid-Holland Machinebouw en Constructie Medior

Projectleider Electronic Warfare

Zuid-Holland Machinebouw en Constructie Medior
Terug naar overzicht