NL
NL

Functioneel Applicatiebeheerder

Software / IT Medior Noord-Brabant

Wil jij een bijdrage leveren aan het optimaliseren van de zorg in Nederland? Onze opdrachtgever levert software voor 1ste lijns zorg en maakt het mogelijk om op een snelle en efficiënte manier de juiste informatie te ontsluiten wanneer nodig.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • • Afgeronde MBO of HBO ICT/ Informatica of anders aangevuld met relevante ervaring (minimaal 3 jaar).• Aantoonbare ervaring binnen een Windows omgeving en gedegen kennis van Office365 producten, inclusief Sharepoint/ MS Teams.• Gewerkt met financiële applicaties en ITSM Tooling (pre).• Ervaring met het (ITIL) incidentbeheer, zoals change management en configuratiebeheer.• Goede communicatieve vaardigheden, aangezien je veel moet schakelen met klanten en collega’s.
  • ArbeidsvoorwaardenKom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremiesInteresse? Herken je jezelf in bovenstaande vacature of heb je nog aanvullende vragen? Stuur dan een mail met je CV + motivatiebrief naar a.zijlmans@trinamics.nl of bel naar 076 – 548 73 73 en vraag naar Anne Zijlmans.

Wat kun jij verwachten?

  • Een mooie baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers.
  • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Minimaal 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag. Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren.
  • Bij Trinamics krijg je leuke extra's: referral bonussen, korting op je zorgverzekering en activiteiten (voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Vanzelfsprekend vergt bovenstaande een hoop werk op de achtergrond door het continue ontwikkelen en aanpassen van de software en door rekening te houden met wijzigingen in wet- en regelgeving t.a.v. security en kwaliteitsnormen.

Binnen deze wordt eigen software ontwikkeld, maar ook is het zorgen voor een optimale beschikbaarheid van de systemen in eigen beheer. Met meer dan 300 collega’s zorg jij voor optimale klanttevredenheid en lever jij een bijdrage aan het verkrijgen van de juiste zorg voor de medemens.

In deze rol werk je in een team van ongeveer 15 man groot, waarvan er 2 Functioneel Applicatiebeheerders zijn. De één is wat meer technisch onderlegt en richt zich meer op de databases, en de ander is meer Office365 georiënteerd.

Je werkt zowel vanuit huis als vanuit kantoor (min. 2 dagen te Breda) en krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen.

Als Functioneel Applicatiebeheerder is jouw eerste taak om de applicaties voor de klant beschikbaar te houden. Bij incidenten of upgrades ben jij coördinerend in de beoordeling t.a.v. prioritering.

Je werkt binnen de afdeling Operations en koppelt structurele problemen terug naar R&D.

Het takenpakket is onder andere:

• Beoordelen, analyseren, prioriteren en implementeren van wijzigingsverzoeken, gebruikerswensen en voorstellen voor nieuwe functionaliteiten.

• Coördineren van upgrades en deelnemen aan de testen voor een nieuwe releases.

• Je bent het eerste contactpersoon voor leveranciers en stroomlijnt alle zaken, zoals verbeteringen of aanpassingen betreffende de applicaties waar jij verantwoordelijk voor bent met hen af.

• Toewijzen van gebruikersrechten en rapportages.

• Contact onderhouden met R&D en de Operations Engineer.

bespreek het met

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Functioneel Applicatiebeheerder

Spuitgiet Technicus

Software / IT Medior Noord-Brabant

Electro Mechanical Engineer

Software / IT Medior Noord-Brabant

Software Test & Integration Specialist

Software / IT Medior Noord-Brabant

Embedded Software Design Engineer

Software / IT Medior Noord-Brabant

Monteur Meet & Regeltechniek

Software / IT Medior Noord-Brabant
Terug naar overzicht