Nederlands

Kies jouw taal

Eerste monteur Brandbeveiliging

Installatie en Energie

Vacature details

Vakgebied: Installatie en Energie
Opleiding: Senior
Werklocatie: Utrecht
Vacature ID: 9663

Introductie

Onze klant een toonaangevend leverancier in de elektrotechnische installatietechniek is op zoek naar een eerste monteur brandbeveiliging. Vanwege de brede expertise op de vakgebieden Industriële automatisering, Datanetwerken, Beveiliging, Inspectie en onderhoud, Duurzame Energie, Utiliteit, Woningbouw en Service heeft onze klant bewezen een gedegen speler te zijn in deze markt.


Functieomschrijving

Als eerste monteur brandbeveiliging installeer jij brandmeldsystemen in allerlei diverse omgevingen. Jouw werkdagen zien er nooit het zelfde uit, de ene dag ga je met een collega naar een grote nieuwbouw distributiehal om daar een brandmeldsysteem te installeren en inbedrijf te stellen en de volgende keer ga je alleen op pad om onderhoud te plegen aan een brandmeldinstallatie op het gemeentehuis. Daarnaast ontstaan je werkzaamheden uit:

 

 •  Na een goedgekeurde offerte schakel je met de werkvoorbereider om door te geven welke materialen je nodig hebt. Soms bestel je materialen ook zelf.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega-monteurs die, net als jij, brandmeldinstallaties installeren en inbedrijfsstellen.
 • Je controleert en test de kwaliteit van de brandbeveiligingssystemen.
 • Je houdt de uren bij en bewaakt de werkbegroting.

Wat verwachten we van jou?

Minimaal een mbo 3-diploma elektrotechniek.
Een MBV- of TBV-diploma. Heb je dit nog niet? Dan kun je je diploma via ons halen.
Bij voorkeur enkele jaren ervaring als monteur.
VCA VOL.
Een rijbewijs B.


  Wat kun jij van ons verwachten?

  Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.


  Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
  Jouw contactpersoon voor deze vacature: