NL
NL

Design Engineering

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Onze klant is een Nederlands hightechbedrijf en de belangrijkste leverancier van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips.

Momenteel zijn we op zoek naar een Engineer 3 Printing. Ben jij geïnteresseerd in de hightech industrie en heb jij ervaring met 3D machines? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!  Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4 (bij voorkeur HBO) opleiding met meerdere jaren ervaring in 3D printenCAD vaardigheden/ (NX/Siemens software kennis is een pré)Project management vaardighedenPraktische vaardigheden (frezen / draaien)Pro actieve houdingBeschikken over een flexibele en probleemoplossende mentaliteit in combinatie met een open geeftResultaatgericht Uitstekende communicatie in het Nederlands en EngelsNiet bang voor deadlines en in alle gevallen accuraatIn staat zijn om positieve feedback te geven en te ontvangenEen sterke teamspelerSterke focus om continu te verbeteren

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Je bent bezig met het ontwerp, de integratie en de implementatie van verschillende (sub) systemen. Daarnaast schakel je tussen interne klant (projectleider / ontwerpers) en modelshop- en Supply Chain-mogelijkheden op productie. Je bent eigenaar van 3D printfaciliteiten (onderhoud, planning, werking, voorraadbeheer, outsourcing modellen)

Of bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Software Engineer C# for complex equipment

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Thermal FEA/FEM Engineer

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Werkverantwoordelijke Electro

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie

Advanced Model Design Engineer C++ / Linux / Mechatronics

Junior Noord-Brabant (Hightech) industrie
Terug naar overzicht