NL
NL

Data Scientist (SQL, Power BI, SSRS, ETL)

Automotive Medior Noord-Brabant

Ben jij het creatieve en analytische talent dat nieuwe inzichten weet te geven op basis van data waardoor complexe vraagstukken worden vlot getrokken?!

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten die beschikken over een afgeronde WO opleiding (bijvoorbeeld in de richting Econometrie of Business Analytics). Je staat stevig in je schoenen, en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om te werken met de meest moderne IT toepassingen, die jouw werkzaamheden alleen maar makkelijker en beter maken. Je hebt bij voorkeur ervaring met Big Data concepten en technologieën zoals bijvoorbeeld Datamining, , SQL PowerBI, Tableau, SSRS. Je hebt affiniteit met machine learning (python, R, of matlab). Je bent creatief en een teamplayer.

Wat kun jij verwachten?

  • Een mooie baan bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers
  • Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Overname door de opdrachtgever na een periode van detachering en bij goed functioneren
  • Bij Trinamics krijg je leuke extra's: korting op je zorgverzekering en verwijzingspremies, activiteiten (bijvoorbeeld voetbaltoernooi, kerstborrel etc.)

Meer informatie

Als Data Scientist ga je aan de slag met Data. Je weet als geen ander hoe data te analyseren en aan bedrijfsprocessen te koppelen. Je bent in staat complexe vraagstukken terug te brengen naar data analyse en komt met verbetervoorstellen voor het bedrijfsproces en het verhogen van de efficiency.

Binnen de functie onderzoek je uit allerlei bronnen gegenereerde data en kom je tot “insights” die het gedrag van de klant voorspellen. Dit leidt tot effectieve verbetervoorstellen voor de organisatie. Hiermee worden de After Sales processen op een hoger niveau getild en je zorgt er met jouw voorstellen voor tot een hogere klanttevredenheid. Hiertoe dien je proactief de wensen van de After Sales klant in kaart te brengen en te vertalen naar gebruiksvriendelijke informatie modellen. Je adviseert en levert ook een bijdrage aan het verbeteren van de data kwaliteit door zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling van data generatieprocessen betrokken te zijn. Je ontwerpt “Business Rules” voor modellen waarmee we geautomatiseerd in processen kunnen ingrijpen en checkt voortdurend de noodzaak tot updaten van “Business Rules”. Je levert een bijdrage aan de wens van de klant om naar predictive maintenance te groeien.

Je gaat samenwerken met afdelingen zoals Product Development (PD), Service Technical Support (STS), Control, Diagnostics, Warranty, Costing, etc

bespreek het met

Marlous Helpt je graag verder!
Marlous Poortema
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Data Scientist (SQL, Power BI, SSRS, ETL)

Maintenance Engineer/ Supply Chain Planner

Automotive Medior Noord-Brabant

Big Data Security Specialist

Automotive Medior Noord-Brabant

BSc/MSc International Service Engineers High Tech Machinery, worldwide traveling

Automotive Medior Noord-Brabant

Takel Monteur Automotive

Automotive Medior Noord-Brabant

Spotfire Specialist (Python, SQL)

Automotive Medior Noord-Brabant

Service Engineer Elektrische systemen

Automotive Medior Noord-Brabant
Terug naar overzicht