Nederlands

Kies jouw taal

trinamics over de hele wereld

Vacature commercieel medewerker

Op zoek naar een nieuwe baan als commercieel medewerker in de techniek wereld? Bij Trinamics is het met 500+ vacatures vrijwel altijd raak. Moeite met het vinden van de juiste match? Onze specialisten helpen jou graag door het gehele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op of loop alvast eens door onze vacatures voor commerciële medewerkers!

BEKIJK ONZE VACATURES
Meer weten? Nina helpt je graag verder!

Dit ben jij

Als potentieel technisch commercieel medewerker bezit je over een vlotte babbel en overtuigingskracht. Verkoop en service zitten in jouw bloed. Daarnaast heb je een passie voor of affiniteit met techniek. Je kunt zowel in teamverband, als zelfstandig hard werken. En van een beetje uitdaging en verantwoordelijkheid ben jij niet vies. 

Of je nu een schoolverlater bent of een ervaren specialist met een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding. Bij ons vind je gegarandeerd de ideale vacature als commercieel medewerker. Passend bij jouw kwaliteiten, ambities en ervaring. Klinkt dit interessant? Dan ben je hier aan het goede adres!

Dit doet Trinamics

Nu ben jij natuurlijk benieuwd: hoe gaat dit in zijn werk bij Trinamics? Om je beter te leren kennen, nodigen we je van harte uit voor gesprek in een van onze kantoren, gelegen in Rotterdam, Breda, Eindhoven en Nijmegen. Aan de hand van verschillende gesprekken ontdekken we waar jouw kwaliteiten, wensen en behoeftes liggen. Aan ons de taak om jou vervolgens in contact te brengen met een van onze opdrachtgevers die op papier het beste bij jou past. Hierna stopt het overigens niet! Ook wanneer je eenmaal aan het werk bent, blijven we jou ondersteunen waar nodig. Op ons kun je rekenen!

Over ons

Wij zijn technisch detacheringsbureau Trinamics. Sinds 2005 verbinden wij werkgevers met werkzoekenden. En met succes! We kijken met een open blik naar elke nieuwe opdracht. We zien kansen en zetten ons daarop in. Zo lukt het ons om vanuit alle hoeken van de wereld commerciële medewerkers en andere kandidaten te werven en te koppelen aan een van onze succesvolle opdrachtgevers! Met meer dan 500 vacatures vinden we samen vrijwel altijd een ideale match!

De volgende stap

Ben je geïnteresseerd geraakt in onze manier van werken? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants. Hopelijk tot snel!