NL
NL

Commercieel adviseur industriële automatisering

Technisch / Commercieel Medior Utrecht

Onze klant een toonaangevend leverancier in de elektrotechnische installatietechniek. Vanwege de brede expertise op de vakgebieden Industriële automatisering, Datanetwerken, Beveiliging, Inspectie en onderhoud, Duurzame Energie, Utiliteit, Woningbouw en Service heeft onze klant bewezen een gedegen speler te zijn in deze markt.

 Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Industriële Automatisering. Als commercieel adviseur geef jij richting aan de vestiging Utrecht van onze opdrachtgever. 


Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Hbo-niveau verkregen door opleiding of ervaring op het gebied van elektrotechniek, mechatronica, industriële automatisering of technische bedrijfskunde;Technisch inzicht;Ervaring in de sales in een pre, een commerciële mindset een must; Een rijbewijs B;

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Als commercieel adviseur houdt jij de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële automatisering in de gaten. Regelmatig ga je naar de klant om wensen, toekomstplannen en innovaties te bespreken en die vervolgens te vertalen naar nieuwe projecten.

• Je bezoekt klanten en adviseert hen. Jij bent de schakel tussen de klantvraag en de oplossing.

• Je begeleidt calculaties en offertetrajecten van a tot z.

• Je schrijft aanbiedingsopdrachten en checkt of de plannen voldoen aan alle eisen die in de formele procedure worden gesteld. Uiteindelijk dien je de aanbieding ook zelf in.

• In het offertetraject probeer je de beste aannemers en leveranciers zo vroeg mogelijk te binden, wat soms een hele puzzel kan zijn.

• Je houdt overzicht over de lopende projecten. Lijkt het wat rustiger te worden voor de teams industriële automatisering ? Dan zet jij commerciële acties op touw om meer werk te genereren.

bespreek het met

Rutger Helpt je graag verder!
Rutger Bartelink
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Commercieel adviseur industriële automatisering

Sales Support Engineer

Technisch / Commercieel Medior Utrecht

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Technisch / Commercieel Medior Utrecht

Monteur Industriële automatisering

Technisch / Commercieel Medior Utrecht

DevOps Engineer Hightech - Utrecht

Technisch / Commercieel Medior Utrecht

Network Software Engineer with C and Linux

Technisch / Commercieel Medior Utrecht
Terug naar overzicht