NL
NL

Calculator Engineer Elektrotechniek

Gelderland Installatie en Energie

Onze opdrachtgever zorgt voor een werk- en verblijfsomgeving waarin mensen zich dag in dag uit prettig voelen en goed kunnen presteren. Zij zorgt voor technologische voorzieningen in gebouwen die vervolgens ook beheerd en onderhouden worden door onze opdrachtgever. Door deze comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving kunnen de klanten van onze opdrachtgever (in onder meer de zakelijke dienstverlening, zorg, industrie, entertainment en onderwijs) zich concentreren op hun primaire werkproces. Wil jij hier werken? Lees dan verder.

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (Elektrotechniek) en minstens 5 jaar relevante werkervaring in soortgelijke werkzaamheden.
  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situaties houd je overzicht en weet je prioriteiten te stellen.
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent in staat vanuit een adviseursfunctie te acteren.
  • Creatief, initiatiefrijk en kwaliteitsbewust.
  • Je bent representatief.

Wat kun jij verwachten?

  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Vanaf het allereerste moment denk je mee over installatie-oplossingen voor onze (veelal vaste) klanten. In teamverband (accountmanager, projectleider) ontwerp je nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Onze Serviceprojecten hebben een omvang tot 1 miljoen Euro, waardoor je altijd meerdere werken tegelijk onderhanden hebt.  Je bent specialist in elektrotechnische installaties, maar bekijkt deze altijd vanuit een integrale benadering (W, M&R, B). Soms werkt je vanuit een bestek, vaker op basis van een eigen opname. Je maakt een duurzaam ontwerp, gebaseerd op de TCO voor de klant, waarbij je ook een raming (o.b.v. kengetallen) of een volledige calculatie doorrekent. Je weet onze aanbieding (ontwerp & calculatie) op een attractieve wijze te presenteren in een brief of presentatie naar opdrachtgevers. In deze functie zal je dan ook geregeld samen met de accountmanager je relaties bezoeken om de ontwerpen en calculaties op locatie te presenteren. De adviseursfunctie is jou dan ook zeker niet vreemd.

Of bespreek het met

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Stuur je sollicitatie

Calculator Engineer Elektrotechniek

International Field Service Engineer

Gelderland Installatie en Energie

Mechanical Design Engineer (High-Tech)

Gelderland Installatie en Energie

Software Engineer / Back-End Developer

Gelderland Installatie en Energie

Tekenaar/Constructeur

Gelderland Installatie en Energie

(Senior) Project Engineer

Gelderland Installatie en Energie

Front-End Developer Security Management

Gelderland Installatie en Energie
Terug naar overzicht