NL
NL

Beproevingstechnicus

Installatie en Energie Medior Gelderland

Momenteel zijn op zoek naar een beproevingstechnicus voor een klant van Trinamics in Nijmegen. Als beproevingstechnicus binnen deze organisatie zul je metingen uitvoeren aan de hoofdonderdelen van de transformatoren die hier geproduceerd worden. Dit doe je in het hoogspanningslaboratorium in Nijmegen. Naast deze werkzaamheden zul je ook onderhoudswerkzaamheden, kalibratiewerkzaamheden en uitbreidingswerkzaamheden aan keuringsinstallaties uitvoeren. 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • Een succesvolle beproevingstechnicus is zelfstandig ingesteld en krijgt energie van het analyseren van data. Om de rol op de juiste manier te kunnen vervullen zijn de volgende functievereisten belangrijk:Je hebt een afgeronde opleiding Elektrotechniek of Energietechniek op minimaal MBO 4 niveau.Je hebt kennis van energie- of hoogspanningstechniek. Kennis van transformatortechniek is een pré.Je hebt kennis van meet- en regeltechniek en bent in staat om zelfstandig diagnoses te stellen.Je hecht waarde aan het werken conform geldende veiligheidsvoorschriften en procedures.Je bent bekend met gangbare softwareprogramma’s.Je bent in staat om zelf meetdata te beoordelen en acties uit te zetten daar waar nodig.Je bent niet bang en in staat om op hoogte te werken (tot +/- 20m).Je bent flexibel ten aanzien van werktijden, denk aan overwerk en onregelmatigheid.Je bent bereid om zowel binnen als buiten te werken.

Wat kun jij verwachten?

  • · Een marktconform salaris · De kans om je te ontwikkelen in een nieuwe rol en zelf richting te geven aan je carriere · Rol voor de lange termijn · Doorgroeimogelijkheden · Werkend in een groeiend bedrijf met hart voor de mens

Meer informatie

Waar zul je je mee bezighouden

·         Het uitvoeren van reparaties en het kalibreren van meetinstrumenten

·         Het uitvoeren van beproevingen bij zeer hoge spanning en hoge stormen.

·         Het verrichten van va keuringen aan transformatoren tijdens revisie of tijdens afnamekeuring. Je verzorgt meetopstellingen volgens aangegeven meetschema’s

·         Het aanbrengen van hulpmaterialen, installeren van benodigde materialen en het voorbereiden van beproevingen. Dit doe met een vaste als mobiele beproevingsinstallatie.

·         Je neemt oliesampels uit de transformatoren

·         Je voert onderhouds-,kalibratie- en uitbreidingswerkzaamheden uit aan de keuringsinstallatie.

·         Je zult deelnemen aan projectgroepen om doorlooptijden en kwaliteit te verbeteren.

·         Je levert correcte meetresultaten inclusief bijbehorende documentatie

·         Je werkt in dagdienst maar het kan voorkomen dat je er buiten kantoor uren gebruik gemaakt wordt van je diensten.

bespreek het met

Berend Helpt je graag verder!
Berend Benraad
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Mechanical Design Engineer (High-Tech)

Installatie en Energie Medior Gelderland

Elektro Engineer Elektrotechniek

Installatie en Energie Medior Gelderland

Software Engineer - PLC / ST

Installatie en Energie Medior Gelderland
Terug naar overzicht