Nederlands

Kies jouw taal

Adviseur Machineveiligheid

(Hightech) Industrie

Vacature details

Vakgebied: (Hightech) Industrie
Opleiding: Medior
Werklocatie: 's-gravenhage
Vacature ID: 7633

Introductie

Onze klant is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van infrastructuur en waterstaat. De organisatie beheert en ontwikkelt hoofdwegen en hoofdwatersystemen. De dienst heeft als hoofdtaken om te werken aan de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, het onderhoud en de verbetering van het systeem van vaarwegen en de bescherming tegen overstromingen. 

Functieomschrijving

Je werkt voor en samen met de grote aanleg en onderhoudsprojecten. Je bent betrokken bij het opstellen en uitvoeren van contracten voor de nieuwbouw en renovatie van al deze systemen. Dit doe je door de benodigde functies te specificeren in contracten voor de borging van met name machineveiligheid. Daarna toets je het ontwerpproces en de ontwerp-oplossingen van de opdrachtnemer en het te volgen test- en afnameproces. Je doet dit op basis van de landelijke kaders en wet- en regelgeving. Je bent hierbij aanspreekpunt voor de projectorganisatie en gesprekspartner voor de opdrachtnemer. 

Voor programma Sluizen is vanuit de afdeling specifieke structuur neergezet. Deze structuur bestaat uit een front- en backoffice. Middels deze opzet wordt kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit geborgd. Jij bedient, vanuit backoffice, de projecten die vallen onder het programma Sluizen voor het dynamische deel. Hierbij draag je zorg voor het ontwikkelen en toepassen van een eenduidige aanpak ten aanzien van machineveiligheid van de verschillende sluizenprojecten.

Je werkt mee aan kaders en een werkwijze voor verbetering en draagt bij aan de ontwikkeling van kennis op het vakgebied. Hierbij maak je gebruik van jouw kennis en de opgedane kennis in de projecten voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders. Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen je vakgebied en doet op basis daarvan voorstellen voor verbeteringen. 

Daarnaast ben je aanspreekpunt binnen jouw vakgebied en bent gesprekspartner voor de opdrachtnemer. Ze zoekt afstemming met de leden van het projectteam over specificaties met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek en toets gespecificeerd en inhoudelijke de uitbestede werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?

·          WO afgestudeerd in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, automatisering

·          Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring als adviseur/consultant technisch veiligheid

·          Je hebt ervaring met Systems Engineering (SE)

·          Je hebt aantoonbare kennis van Machineveiligheid (certificering en/of opleiding)

·          Ervaring met systeemgerichte contractbeheersing is een pre

·          Ervaringen met veiligheid besturingen is een pre


Wat kun jij van ons verwachten?

Er wordt gewerkt op project basis welke eindigt op 28-02-2021. Na deze periode is er de mogelijkheid tot verlengen van maximaal 3 X 24 maanden. 

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers?  Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 500+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature: