NL
NL

Adviseur Machineveiligheid

(Hightech) industrie Medior Zuid-Holland

Onze klant is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van infrastructuur en waterstaat. De organisatie beheert en ontwikkelt hoofdwegen en hoofdwatersystemen. De dienst heeft als hoofdtaken om te werken aan de vlotte en veilige doorstroming van het verkeer, het onderhoud en de verbetering van het systeem van vaarwegen en de bescherming tegen overstromingen. 

Direct solliciteren

Wat verwachten we van jou?

  • · WO afgestudeerd in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, automatisering · Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring als adviseur/consultant technisch veiligheid · Je hebt ervaring met Systems Engineering (SE) · Je hebt aantoonbare kennis van Machineveiligheid (certificering en/of opleiding) · Ervaring met systeemgerichte contractbeheersing is een pre · Ervaringen met veiligheid besturingen is een pre

Wat kun jij verwachten?

  • Er wordt gewerkt op project basis welke eindigt op 28-02-2021. Na deze periode is er de mogelijkheid tot verlengen van maximaal 3 X 24 maanden.
  • Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Meer informatie

Je werkt voor en samen met de grote aanleg en onderhoudsprojecten. Je bent betrokken bij het opstellen en uitvoeren van contracten voor de nieuwbouw en renovatie van al deze systemen. Dit doe je door de benodigde functies te specificeren in contracten voor de borging van met name machineveiligheid. Daarna toets je het ontwerpproces en de ontwerp-oplossingen van de opdrachtnemer en het te volgen test- en afnameproces. Je doet dit op basis van de landelijke kaders en wet- en regelgeving. Je bent hierbij aanspreekpunt voor de projectorganisatie en gesprekspartner voor de opdrachtnemer. 

Voor programma Sluizen is vanuit de afdeling specifieke structuur neergezet. Deze structuur bestaat uit een front- en backoffice. Middels deze opzet wordt kwaliteit, continuïteit en flexibiliteit geborgd. Jij bedient, vanuit backoffice, de projecten die vallen onder het programma Sluizen voor het dynamische deel. Hierbij draag je zorg voor het ontwikkelen en toepassen van een eenduidige aanpak ten aanzien van machineveiligheid van de verschillende sluizenprojecten.

Je werkt mee aan kaders en een werkwijze voor verbetering en draagt bij aan de ontwikkeling van kennis op het vakgebied. Hierbij maak je gebruik van jouw kennis en de opgedane kennis in de projecten voor het verbeteren van de werkwijze en standaarden en het bijstellen van de kaders. Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen je vakgebied en doet op basis daarvan voorstellen voor verbeteringen. 

Daarnaast ben je aanspreekpunt binnen jouw vakgebied en bent gesprekspartner voor de opdrachtnemer. Ze zoekt afstemming met de leden van het projectteam over specificaties met betrekking tot ontwerp, effecten of techniek en toets gespecificeerd en inhoudelijke de uitbestede werkzaamheden.

bespreek het met

Rafael Helpt je graag verder!
Rafael van der Velden
Contact opnemen

Of solliciteer direct

Dit formulier wordt beschermd middels reCAPTCHA de Google Privacy Statement en voorwaarden zijn hierbij van toepassing.
CV is succesvol toegevoegd
* Verplichte velden
Stuur je sollicitatie

Adviseur Machineveiligheid

Autocad Plant 3D Tekenaar

(Hightech) industrie Medior Zuid-Holland

Mechanical Install Engineer

(Hightech) industrie Medior Zuid-Holland

Elektrotechnisch medewerker

(Hightech) industrie Medior Zuid-Holland

Commercieel Medewerker Customer Service - Industrie

(Hightech) industrie Medior Zuid-Holland
Terug naar overzicht