Nederlands

Kies jouw taal

Application / Systeem Engineer

Vacature details

Vakgebied: Machinebouw
Opleiding: Medior
Werklocatie: Utrecht
Vacature ID: 10949

Introductie

Ben jij een System engineer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werkt je graag in de Machine-industrie? Dan zijn wij, in de regio Utrecht, op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als Systeem beheerder maak je deel uit van de afdeling ICT en beheer je voornamelijk de Engineering-gerelateerde machinebesturingsapplicaties en -systemen, zoals Rockwell, Siemens, EPLAN en Mitsubishi. Jij zorgt ervoor dat systemen en applicaties te allen tijde voldoen aan gestelde eisen en juist worden gedocumenteerd, zodat (ver)storingen tot een minimum worden beperkt en herhalingen van (ver)storingen worden voorkomen. Jouw collega’s zullen blij met jou zijn!

Daarnaast meet, analyseer en toets je de werking van de applicaties en systemen met betrekking tot functionaliteit, technische aspecten, verwerkingscapaciteit, verwerkingsvoortgang en prestatiekenmerken. Als de applicaties en systemen geschikt zijn, (her)installeer je deze. Jouw vakkennis gebruik je om te adviseren over de inzet van diverse applicaties en systemen en je helpt jouw collega’s op weg om met het systeem aan de slag te gaan.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt een aantal jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie.
Jij kunt op een adequate en oplossingsgerichte manier het technisch beheer en de installaties van de diverse Engineering-gerelateerde machinebesturingsapplicaties en -systemen verzorgen.
Door jouw effectieve werkwijze weet jij op een juiste manier doelen en prioriteiten te stellen en je bent punctueel doordat je op een gestructureerde werkwijze oplossingen correct registreert en documenteert.
Het is van belang dat je goed onder tijdsdruk kunt werken volgens de kwaliteitscriteria en procedures.
Ten slotte heb je de nodige communicatievaardigheden en presentatietechnieken in huis zodat de overdracht naar eindgebruikers naadloos verloopt.

Wat kun jij van ons verwachten?

Het salaris voor deze baan wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
Daarnaast krijg je maar liefst 39 vakantiedagen per jaar incl. vakantietoeslag van 8,33%

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
lennart key accountmanager

Lennart Huijbregts

Account Manager