Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Trinamics Rotterdam

Het kantoor

In 2015 is Trinamics Rotterdam geopend. Na 2 verhuizingen hebben we sinds begin 2020 onze intrek genomen in kantoorpand Gemini, aan het Brainpark 1 in Rotterdam. Dit is een groot en ruim opgezet bedrijventerrein met veel groen. Midden in het Brainpark ligt een grote waterplas met bruggetjes en wandelpaden.

De stad

De stad Rotterdam telt ruim 650.000 inwoners en dit aantal blijft stijgen. Dit geldt ook voor de werkgelegenheid, die de afgelopen drie jaar met 10.000 banen gegroeid is. Ben je benieuwd naar welke banen wij voor jou beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vakgebieden of technische vacatures in regio Rotterdam en de rest van Nederland.   

Rotterdam is een echte havenstad, gelegen aan de Nieuwe Maas. Door deze grootste en meest belangrijke haven van Europa, staat de stad in verbinding met de hele wereld. De term ‘verbinden’ staat tevens symbool voor wat Trinamics doet: wij verbinden mensen met techniek. Lees onze missie en visie om te weten te komen hoe wij werken. Wil je meer weten over wat Trinamics voor jou als technische professional kan betekenen? Bekijk dan onze pagina voor professionals. Meer weten over de dienstverlening van Trinamics of benieuwd wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Rotterdam, is direct gelegen aan de westzijde van de A16 en aan de noordzijde van de Van Brienenoordbrug. Op onze parking aan de achterzijde van het pand vind je voldoende gratis parkeerplaatsen. Je kunt er tevens voor kiezen om te parkeren aan de doorgaande weg, maar dit is wel betaald. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Metro- en busstation Kralingse Zoom ligt pal achter het Brainpark en is met een wandeling van 10 minuten bereikbaar via een trap oven een waterplas. Plan je hier route naar ons kantoor. 

Vanaf de derde verdieping, met mooi uitzicht over de Van Brienenoordbrug, werken dagelijks ruim 7 gepassioneerde en betrokken medewerkers aan het succes van Trinamics. Op deze locatie werken zowel recruiters en consultants, als accountmanagers en teamleads. Nieuwsgierig hoe het team van Trinamics eruitziet? Bekijk onze medewerkerspagina.

K.P. van der Mandelelaan 78, 3062 MB Rotterdam
+31 (0)10 307 27 27
rotterdam@trinamics.nl