Nederlands

Kies jouw taal

kantoor eindhoven trinamics

Trinamics Nijmegen

Het kantoor

In 2019 is ons kantoor in Nijmegen geopend. We hebben onze intrek genomen in een kantoorpand aan de Kerkenbos. Deze wijk in het zuiden van Lindenholt heeft niet alleen kantoorpanden maar ook veel volkstuinen, wat zorgt voor een mooie omgeving. Het kantorenpark Kerkenbos ligt vlakbij de Brabantse Poort en op loopafstand van Nijmegens grootste winkelcentrum Dukenburg. Vanaf de eerste verdieping werken met onze gedreven en betrokken medewerkers elke dag aan het verbinden van mensen met techniek. Benieuwd waar wij als organisatie voor staan? Je leest het in onze missie en visie.

De stad

Met haar ruim 165.000 inwoners is Nijmegen de oudste stad van Nederland en vierde het in 2005 nog haar 2000-jarig bestaan. Het inwonersaantal neemt elk jaar toe in zowel de stad Nijmegen, als de gemeenten er omheen. Qua inwonersaantal is Nijmegen de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland. Sinds begin jaren 1920 is Nijmegen met de komst van de Radboud Universiteit tevens een universiteitsstad.

Ben je benieuwd naar welke banen wij voor jou beschikbaar hebben? Bekijk dan onze vakgebieden of technische vacatures in regio Nijmegen en de rest van Nederland. Wil je liever  meer weten over wat Trinamics voor jou als technische professional kan betekenen? Bekijk dan onze pagina voor professionals of bekijk de dienstverlening van Trinamics. Voor opdrachtgevers staan wij uiteraard ook klaar. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. 

Bereikbaarheid

De locatie van Trinamics Nijmegen, sluit direct aan op een knooppunt van hoofdinvalswegen richting de A73 naar Venlo, de A50 naar ‘s Hertogenbosch en de A15 naar Rotterdam. Op onze grote parkeerplaats vind je voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zij wij goed bereikbaar. Ons kantoorpand bevindt zich op loopafstand van trein- en busstation Nijmegen Dukenburg met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal. Plan hier je route naar ons kantoor. 

Vanaf de eerste verdieping, omringd door volkstuinen en een vrij uitzicht, werken dagelijks 4 betrokken medewerkers aan het succes van Trinamics. Op onze locatie in Nijmegen werken voornamelijk Recruitment Consultants met een breed en afwisselend takenpakket. Nieuwsgierig hoe het team van Trinamics eruitziet? Bekijk onze medewerkerspagina.

Kerkenbos 10-63H , 6546 BB Nijmegen
+31 (0)24 202 26 22
nijmegen@trinamics.nl