Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 3 vacatures

Filters

Junior Software Engineer

Software Starter Zuid-Holland

Ons bedrijf is een toonaangevend en innovatief bedrijf gevestigd in de regio Delft. We zijn gespecialiseerd in het verzamelen en analyseren van data door middel van geavanceerde sensoren, meters en camera's. Onze systemen opereren in real-time omgevingen en spelen een cruciale rol in diverse sectoren, variërend van groene energie tot industriële toepassingen.

High Potential Software Engineer C++

Software Starter Noord-Brabant 3000,- / 3500,-

Ben jij een getalenteerde Software Engineer met een passie voor C++ en Python? Ben je gedreven door innovatie en onderzoek en zoek je een uitdagende rol waarin je jouw vaardigheden kunt aanscherpen en je carrière kunt lanceren? Dan ben jij misschien wel de High Potential Software Engineer C++ waar dit softwarebedrijf uit Einhoven naar op zoek zijn! De vacature is voor een toonaangevend softwarebedrijf gevestigd in Eindhoven, gespecialiseerd in geavanceerde softwareoplossingen voor diverse industrieën. Zij geloven in het aantrekken van de beste talenten en bieden een stimulerende werkomgeving waar innovatie en onderzoek worden aangemoedigd. Als High Potential Software Engineer C++, krijg je de kans om deel uit te maken van het R&D-team en bij te dragen aan baanbrekende projecten.

Starter Software Engineer

Software Starter Noord-Brabant

Als wereldwijd marktleider als OEM-leverancier van hightech machinebesturingen en bijbehorende software voor de plaatverwerkende industrie. Met circa 50 medewerkers in verschillende vakgebieden wordt er met behulp van nieuwe technologieën gewerkt aan innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij de vraag van de klant voorop staat.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.