Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 70 vacatures

Filters

Structural Design Engineer

Machinebouw Junior Limburg 3200,- / 4200,-

Ben jij gepassioneerd over het ontwerpen van spectaculaire achtbanen en andere attracties? Wil je deel uitmaken van een innovatief team dat staalconstructies tot leven brengt? Dan is deze rol als Structural Design Engineer perfect voor jou!

Planning & Dispatch Coördinator

Machinebouw Medior Noord-Holland 3200,- / 4000,-

Als Planner & Dispatch Coördinator maak je deel uit van het Customer Care Center en ben je verantwoordelijk voor het effectief plannen van onderhoud en reparaties aan apparatuur bij Nederlandse klanten. Dit omvat de resourceplanning van Service Engineers, Applicatie Specialisten, technici van derden, materialen, gereedschappen en/of meetinstrumenten. Actief overleggen met en informeren van klanten is essentieel, aangezien je het eerste aanspreekpunt bent bij escalaties, zowel intern als extern. Het is belangrijk om goede relaties te onderhouden binnen je eigen team, met Service Engineers, Applicatie Specialisten, andere afdelingen binnen het bedrijf en met leveranciers en partners, om je taken goed uit te kunnen voeren.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Junior Software Developer

Software Junior Noord-Brabant 2500,- / 3200,-

In the role of a junior engineer/developer, you will undergo comprehensive training and coaching, gaining exposure to various industries, technologies, and corporate cultures. You will take ownership of sub-projects aligned with your developing expertise. With hands-on guidance from senior engineers and tech experts, we assist you in discovering your talents and interests.

Junior Automation Engineer

Software Junior Noord-Brabant 2500,- / 3300,-

Bij ons krijg je de kans om actief bij te dragen aan de fabrieken van de toekomst. Als essentiële schakel speel je een cruciale rol in het optimaliseren van de productieprocessen voor onze klanten en het behouden van lokale werkgelegenheid.

Lead Project Engineer

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Ben jij klaar voor een spannende nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector? Bij onze klant zijn we op zoek naar een ambitieuze Lead Project Engineer voor onze afdeling Mechanical Engineering. Deze rol biedt je de kans om te werken met geavanceerde logistieke productverwerkingssystemen en palletizers, gericht op de glastuinbouw en AGF (Aardappelen, Groente, Fruit). Als Lead Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en succesvolle afronding van meerdere projecten tegelijkertijd, binnen de afgesproken scope.

Informatie analist - Defensie

Software Medior Utrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière waarin je jouw analytische vaardigheden kunt inzetten voor de nationale veiligheid? Defensie zoekt een gedreven Informatie Analist om ons team te versterken. Als Informatie Analist bij Defensie ben je verantwoordelijk voor het analyseren, interpreteren en verwerken van cruciale informatie om operationele doelen te ondersteunen en te behalen. Je werkt samen met een divers team van professionals en draagt bij aan de bescherming van ons land en onze belangen wereldwijd.

Freelance opdrachten bij de Overheid

Software Medior Utrecht

Ben jij een zelfstandige ICT-professional die op zoek is naar boeiende opdrachten bij de overheid? Heb je ervaring met het implementeren en onderhouden van geavanceerde ICT-oplossingen? Dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team en je expertise in te zetten voor diverse projecten binnen de Nederlandse overheid.

Junior Projectmanager

Machinebouw Junior Noord-Brabant

Heb jij een achtergrond in Elektrotechniek en ben je geïnteresseerd in de petrochemie? Lees dan verder! Onze klant is op zoek naar een technisch vaardige Projectmanager. In deze rol leid je complexe multidisciplinaire projecten binnen een internationale context. Je beheert alle facetten van een project, van technische en contractuele aspecten tot financiële en organisatorische zaken. Dit omvat het samenstellen en aansturen van projectteams met experts in engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie en verkoopondersteuning. Binnen deze rol is QHSE (Quality, Health, Safety, and Environment) van groot belang over alle disciplines heen. Onze klant is een onafhankelijke systeemintegrator die actief is in de wereldwijde olie- en gasindustrie, petrochemie, LNG, en R&D-markt, met geavanceerde analyse-, monstername- en testoplossingen. Ze behandelen het gehele proces, van basis- en detailontwerp tot bestellingen, testen en uiteindelijke integratie van het systeem op locatie. Onze klant maakt deel uit van de Industry International Group, met meer dan 300 medewerkers verdeeld over drie autonome bedrijven. Elk van deze bedrijven levert technische producten en diensten in hun respectieve vakgebieden en markten op verschillende locaties in Nederland, Frankrijk, Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.