Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 23 vacatures

Filters

Junior Manufacturing Engineer

High tech industrie Starter Noord-Brabant 4000,- / 6500,-

What if you could play a pivotal role in bringing high-tech products from design to volume manufacturing, shaping the future of technology with every step? At Trinamics, we're seeking a skilled Manufacturing Engineer NPI (Mechanical Assembly) to join our team and take on the challenge of ensuring seamless transitions from design to production.

Module Assembler Dayshift, 2-shift or 5-shift

High tech industrie Starter Noord-Brabant 3800,- / 5000,-

Are you a detail-oriented professional with a passion for precision? Do you thrive in a dynamic and innovative environment?

Engineer Watertechniek

High tech industrie Starter Zuid-Holland 2500,- / 3100,-

Ben jij een gedreven professional met een passie voor watertechniek en ervaring in het ontwerpen met Revit? Dan hebben wij een uitdagende fulltime functie voor jou!

Planner

High tech industrie Starter Noord-Brabant

Are you interested in working in the supply chain area and driving the end-to-end reverse supply chain process to enable material re-use? Bringing materials back from the field to our suppliers' factories for repair, upgrade, or harvesting? Do you want to elevate the efficiency of our supply chain by improving operational processes to enable material re-use and generate intelligent reports? Do you have a green mindset and are eager to work on circular economy initiatives?

Warehouse Employee

High tech industrie Starter Noord-Brabant 3200,- / 4000,-

Word lid van ons team bij Trinamics als Magazijnmedewerker! In de afdeling Field Service Supply & Upgrades ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen, inspecteren, schoonmaken en leveren van producten, evenals alle bijbehorende activiteiten op het gebied. Deze functie omvat toegang tot gecontroleerde technologie, waarvoor kandidaten wettelijk gemachtigd moeten zijn voordat ze aan het werk gaan.

Open Application, Graduates, Starters and Juniors

High tech industrie Starter Noord-Brabant 3500,- / 4500,-

Are you ready to kickstart your career in the vibrant Brainport region of the Netherlands, where innovation thrives and technology is at the heart of everything we do? Then apply directly!

Simulatie Software Engineer

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Ben je een ervaren professional of een young professional met een passie voor simulatiesoftware en technische ontwikkelingen? Wil je betrokken worden bij alle stadia van ontwikkeling en ben je bedreven in het toepassen van simulatiesoftware om complexe vraagstukken op te lossen? Dan bieden wij bij Yunex Traffic B.V. in Zoetermeer een uitdagende mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Als Simulatie Software Engineer bij Yunex Traffic werk je aan state-of-the-art oplossingen voor innovatieve automatiseringsprojecten in de mobiliteitssector, variërend van tunnels en sluizen tot bruggen en wegen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces, van concept tot implementatie, en brengt je expertise in simulatiesoftware in om technische uitdagingen aan te gaan. In deze rol werk je nauw samen met ons engineeringsteam en fungeer je als een belangrijke schakel in projectteams. Je rapporteert rechtstreeks aan de Solutions Engineering Manager en draagt bij aan het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van simulatiesoftware en bijbehorende hardwaresystemen. Jouw bijdrage aan het optimaliseren van het ontwikkelingsproces en het waarborgen van hoogwaardige oplossingen voor onze klanten is van onschatbare waarde

Planner

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Onze opdrachtgever, een prominente speler in de energie-industrie, is op zoek naar een ervaren of startende Planner om hun team te versterken. Het bedrijf is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor duurzame energieproductie en -distributie.

Installation and Service Specialist

High tech industrie Starter Zuid-Holland

Our client, a prominent player in the energy industry, is seeking dedicated Service Technicians to join their team. The company specializes in delivering cutting-edge solutions for energy projects worldwide.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.