Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 2 vacatures

Filters

Allround Telecom Monteur

Installatietechniek Junior Utrecht 2600,- / 3100,-

Ben jij op zoek naar een dynamische rol als Allround (Glasvezel) Telecom Monteur? Werk je graag in een gedreven team en wil je jezelf continu ontwikkelen? Geniet je van de vrijheid in je werk en ben je graag onderweg? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Jouw doel is het tijdig opleveren van hoogwaardige telecomverbindingen voor de zakelijke markt. Op locatie werk je aan bestaande en nieuwe ondergrondse en inpandige netwerken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Storingsmonteur 3-ploegen

Machinebouw Junior Utrecht

Heb jij altijd willen werken in de food industrie? Lees dan snel verder! Ben jij een onafhankelijke, resultaatgerichte en communicatief vaardige professional? Een echte doorzetter en ben je ook nog eens goed in probleem analyse? Als jij de resultaatgerichte Storingsmonteur bent die wij zoeken, dan werken wij graag met jou en de productie samen om ervoor te zorgen dat de machines naar een steeds hoger niveau worden getild. Je voert de werkzaamheden uit in 3-ploegen rooster, 6.45 - 15.15 uur, 14.45 - 23.15 uur en 22.45 - 7.15 uur. NB. Hierbij hoort ook het draaien van consignatie diensten. Samen met het team en jouw collega storingsmonteur, dragen jullie de zorg voor de technische betrouwbaarheid van onze locatie. Heb je passie voor techniek en de drive om storingen snel te analyseren en verhelpen?  Met trots versnijden en verpakken wij verschillende typen Nederlandse kazen. Dit doen wij voor diverse gerenommeerde Nederlandse merken, waarvan de eindproducten internationaal worden verkocht. Binnen onze internationale organisatie (30+ landen), werken wij samen met ruim 400 medewerkers om ervoor te zorgen dat iedereen wereldwijd kan genieten van onze heerlijke producten. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het leveren van kwaliteitsproducten van onze organisatie? Wacht dan niet langer en solliciteer snel.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.