Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 9 vacatures

Filters

Onderhoudsmonteur

High tech industrie Medior Gelderland

“Een onderhoudsmonteur die graag binnen een familiebedrijf werkt” Dat is wie wij zoeken voor een hechte klant van ons. Ben jij degene die wij moeten hebben voor deze functie? Solliciteer direct en kom aan de slag als Onderhoudsmonteur!

Onderhoudsmonteur

Overig Medior Noord-Brabant

Wat als jij deel uit kan maken van een dynamische onderhoudsteam en kan meewerken aan het behouden van optimale betrouwbaarheid en productiviteit van ons geavanceerde machinepark in de regio Etten-Leur? Daarbij een passend basissalaris variërend van € 2.640 tot € 4.370 exclusief toeslagen

Word Storings-/Onderhoudsmonteur en verdien tot wel €4.100,- Bruto per maand!

Overig Medior Noord-Brabant 3600,- / 4300,-

Ben jij ervaren in het sleutelen aan machines, opzoeken van storingen en het zo goed mogelijk draaiende houden van de productie? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Mechanische / Elektrische Onderhoudsmonteur

Automotive Medior Noord-Brabant 3500,- / 5000,-

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Mechanische Onderhoudsmonteur en/of Elektrische Onderhoudsmonteur. Werk jij graag met je handen op mechanisch en/of elektrisch vlak en wil jij jezelf aansluiten bij een geweldige multinational in de Automotive? Solliciteer dan nu!

Onderhoudsmonteur

Machinebouw Medior Zuid-Holland 2800,- / 3500,-

Wil jij de kans om je technische vaardigheden te benutten en een rol te spelen in het soepel laten draaien van onze state-of-the-art machines en apparatuur? Als Onderhoudsmonteur ben jij de sleutel tot het handhaven van de topprestaties en betrouwbaarheid van onze technische systemen.

Onderhoudsmonteur Dagdienst

Machinebouw Medior Noord-Brabant

De opdrachtgever is een ambitieus internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van geavanceerde anorganische materialen. Deze materialen worden gebruikt als katalysatoren in de chemische- en automotive industrie, en als halffabrikaten voor elektronica- en batterijtoepassingen in duurzame energie. Met een ISO9001/14001 gecertificeerde locatie in Uden, waar ongeveer 150 medewerkers werkzaam zijn, zetten we ons volcontinu in met een 5-ploegendienst. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en klantenservice.  Voor de vestiging in Uden zijn we op zoek naar een proactieve en hands-on Storings- & Onderhoudsmonteur (E/W). Samen met een team van ongeveer 7 collega's voer je dagelijks correctief- en preventief onderhoud uit aan productie- en facilitaire installaties en gebouwen. Hierdoor kunnen we op een doelmatige wijze de beschikbaarheid van installaties, apparatuur en gebouwen garanderen en in goede staat houden. Bestellingen worden verwerkt via ons Q3 onderhouds-systeem. Klantvriendelijkheid zit in jouw genen, je werkt veilig, gestructureerd en ordelijk, en je voelt je op je gemak in een flexibele werkomgeving. Daarnaast maak je deel uit van de consignatiedienst en rapporteer je aan de Facility, Security & Maintenance Manager.

Allround onderhoudsmonteur

Machinebouw Medior Noord-Brabant

Uiteenlopende locaties, verschillende machines en allerlei technieken, spreekt dat je aan? Als allround onderhoudsmonteur ben je bezig met het onderhouden en repareren van machines op diverse werklocaties, nooit saai dus!

Storings- & Onderhoudsmonteur

Machinebouw Medior Noord-Brabant

De organisatie is een groot productiebedrijf binnen de grafische industrie in Tilburg. Momenteel zoeken wij een Storings- en Onderhoudsmonteur die in een 5-ploegendienst wil werken.

Onderhoudstechnicus

High tech industrie Medior Zuid-Holland 2500,- / 3500,-

Heb jij ervaring als onderhoudsmonteur of ben jij technisch onderlegd en toe aan een nieuwe job? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onderhoudsmonteur ga je hier aan de slag bij een bekend Nederlands bedrijf in één van de grootste distributiecentra! Ben jij de onderhoudsmonteur die wij zoeken? Neem dan direct contact op!

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.