Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 3 vacatures

Filters

Dieselmonteur

Maritiem Medior Zuid-Holland 2700,- / 4600,-

Wij zijn een vooraanstaand maritiem bedrijf dat klanten wereldwijd helpt bij het realiseren van duurzame projecten en de transitie naar een CO2-neutrale toekomst. Actief in de maritieme, energie- en industriële sectoren, verbeteren we de efficiëntie en prestaties op een systematische manier. Met meer dan 250 jaar ervaring in geavanceerde engineering bieden wij een uniek portfolio aan technologieën. Vanuit ons hoofdkantoor in Duitsland werken ongeveer 14.000 medewerkers verspreid over meer dan 120 locaties wereldwijd. Ons after-sales merk biedt een uitgebreid netwerk van servicecentra voor onze klanten wereldwijd.

Senior Project Manager

Maritiem Senior Zuid-Holland

Wij zijn een innovatief en groeiend bedrijf dat zich richt op grootschalige bouwprojecten in de industrie. Denk hierbij aan het ontwerpen en fabriceren van onder andere olieplatformen, met een focus op veiligheid, efficiëntie en succesvolle projectuitvoering. We bieden een dynamische werkomgeving waarin jouw leiderschapskwaliteiten en projectmanagementvaardigheden volledig tot hun recht komen.

Technician

Maritiem Medior Zuid-Holland 2900,- / 4000,-

Are you interested to work on unique projects in the maritime industry? Are you interested to work in the Netherlands or abroad? What if you can do both at this company?

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.