Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 717 vacatures

Filters

BIM Engineer

Installatie en Energie Senior Utrecht 4000,- / 6500,-

As a BIM engineer, your main responsibility is to generate 3D parametric model deliverables for electrical equipment and modular structures. The projects you work on specifically highlight power distribution systems, with a particular focus on industrial applications, especially within the data center sector.

Requirement Process Engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

Within the engine development department, the requirement process engineer is responsible to help developing our requirement engineering processes and tools. To support the growth in projects and technology development.

Informatie Analist

Software/IT Medior Noord-Brabant 6000,- / 6700,-

Ben jij een gedreven Informatie Analist met een scherp analytisch vermogen en affiniteit voor Mainframe- en Client/Server-systemen? Heb je een passie voor het vertalen van businessbehoeften naar functionele ontwerpen? Dan nodigen wij jou uit om deel uit te maken van ons dynamische team. Wij bieden een uitdagende functie waarin jij een cruciale rol speelt bij het optimaliseren van systemen en processen. Lees verder om meer te ontdekken over deze boeiende kans.

Operator Productie

Installatie en Energie Medior Zuid-Holland 2500,- / 3000,-

We zijn actief op zoek naar enthousiaste Operators, bij voorkeur met een REWIC – A opleiding, om ons productieteam te versterken. Om effectief in te spelen op de voortdurende veranderingen in de wereld van elektronica, zijn we bezig met het aantrekken en opleiden van gedreven technici die bereid zijn zich verder te ontwikkelen.

Emission Calibration Engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

For DAF Trucks in Eindhoven we are looking for a Emission Calibration Engineer!

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software/IT Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Servicemonteur 5-Ploegen

Machinebouw & Constructie Medior Noord-Holland 2800,- / 3500,-

Voor onze vestiging in Schiphol ben ik op naar een Service Monteur (5-ploegen). Onze Nederlandse zakelijke klanten ontvangen totaaloplossingen op het gebied van Power and Gas, Wind Power and Renewables, Power Generation Services, Energy Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory en Process Industries and Drives.

Technisch Applicatiebeheerder

Automotive Starter Noord-Brabant 2600,- / 6000,-

Ben jij goed bekend met commerciële en operationele bedrijfsprocessen en op de hoogte van de nieuwste IT-technologieën? Dan hebben wij een ideale vacature voor jou! Onze klant, PACCAR IT Europe (de IT-afdeling van DAF), is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, ondersteuning en beheer van informatiesystemen voor onze gebruikers. Meer dan 250 medewerkers werken bij IT Europe. De afdeling IT DAF Marketing & Sales en PACCAR Parts is een onderdeel van IT DAF en biedt wereldwijde ondersteuning voor alle systemen die worden gebruikt door DAF.

Senior Informatie Analist (Automotive)

Automotive Senior Noord-Brabant 3000,- / 6500,-

Heb jij ruime ervaring op het gebied van informatieanalyse en bij voorkeur ook van business analyse? En ben jij graag de spil tussen IT en business? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Onze klant DAF Trucks is op zoek naar een Senior Informatie Analist(Automotive). In deze rol ga jij samen met de afdeling Aftersales de business processen en onderliggende informatiesystemen analyseren en verder te optimaliseren.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.