Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 400 vacatures in branches als Software / ICT, High tech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 94 vacatures

Filters

Logistiek medewerker

Overig Junior Noord-Brabant 3900,-

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in het werk en die uitblinkt in het organiseren van taken? Woon je in de regio Eindhoven? Dan hebben wij een boeiende kans voor jou als Logistiek Medewerker in een 5-ploegendienst! We zoeken enthousiaste kandidaten die graag samen met ons team willen werken aan een efficiënt logistiek proces

Logistiek medewerker

Overig Junior Noord-Brabant 3900,-

Ben jij iemand die houdt van afwisseling in het werk en die uitblinkt in het organiseren van taken? Woon je in de regio Eindhoven? Dan hebben wij een boeiende kans voor jou als Logistiek Medewerker in een 5-ploegendienst! We zoeken enthousiaste kandidaten die graag samen met ons team willen werken aan een efficiënt logistiek proces

Service monteur

High tech industrie Junior Noord-Brabant

Wil jij werken in een dynamische, innovatieve omgeving en bijdragen aan de nieuwste technologieën in de wereld van Olie & Gas, Petrochemie, LNG en R&D? Dan is deze functie als Commissioning & Service Engineer bij 360°KAS iets voor jou!

Junior Projectmanager

Machinebouw Junior Noord-Brabant

Heb jij een achtergrond in Elektrotechniek en ben je geïnteresseerd in de petrochemie? Lees dan verder! Onze klant is op zoek naar een technisch vaardige Projectmanager. In deze rol leid je complexe multidisciplinaire projecten binnen een internationale context. Je beheert alle facetten van een project, van technische en contractuele aspecten tot financiële en organisatorische zaken. Dit omvat het samenstellen en aansturen van projectteams met experts in engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie en verkoopondersteuning. Binnen deze rol is QHSE (Quality, Health, Safety, and Environment) van groot belang over alle disciplines heen. Onze klant is een onafhankelijke systeemintegrator die actief is in de wereldwijde olie- en gasindustrie, petrochemie, LNG, en R&D-markt, met geavanceerde analyse-, monstername- en testoplossingen. Ze behandelen het gehele proces, van basis- en detailontwerp tot bestellingen, testen en uiteindelijke integratie van het systeem op locatie. Onze klant maakt deel uit van de Industry International Group, met meer dan 300 medewerkers verdeeld over drie autonome bedrijven. Elk van deze bedrijven levert technische producten en diensten in hun respectieve vakgebieden en markten op verschillende locaties in Nederland, Frankrijk, Afrika, het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

Electrical Engineer

High tech industrie Junior Noord-Brabant 3500,- / 4200,-

Als Electrical Engineer speel je een cruciale in het ontwerpen van elektrische hardware en systemen voor landbouwmachines. Sluit je aan bij een dynamisch team en maak het verschil in het vormgeven van de toekomst van landbouwtechnologie.

Robotics Engineer

High tech industrie Junior Noord-Brabant

Ben jij een gepassioneerde Electrical Robotics Engineer die graag werkt aan innovatieve projecten in de spannende wereld van robotica? Zoek je een kans om je vaardigheden te ontwikkelen binnen een dynamische omgeving en een bedrijf dat voorop loopt in technologische ontwikkelingen? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf gevestigd in het bruisende Eindhoven, gespecialiseerd in de ontwikkeling van robots voor diverse toepassingen. Onze focus ligt op het bouwen van state-of-the-art robots, waarbij de aansturing een cruciale rol speelt. Wij bieden een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin jouw creativiteit en innovatieve ideeën worden gewaardeerd.

Cleanroom Monteur

High tech industrie Junior Noord-Brabant 2500,- / 4000,-

Vanwege de groei van onze organisatie zoeken wij meerdere vakbekwame monteurs. Als onderdeel van ons team zul je samen met je collega's de meest complexe machines monteren, assembleren en samenstellen.

Bouwkundig Engineer

Overig Junior Noord-Brabant 3200,- / 4500,-

Ben jij een bouwkundig engineer met passie voor je vak en ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen? Wil jij werken aan uitdagende projecten waarbij je samenwerkt met experts uit verschillende disciplines? En zoek je een open en stimulerende werkomgeving waar je je talenten kunt ontplooien en je ideeën gewaardeerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Production Engineer

High tech industrie Junior Noord-Brabant

Are you ready to pioneer project-based manufacturing, driving system upgrades and refurbishments to new heights? If you hold a Bachelor's degree in Mechanical Engineering, Electrical Engineering, Mechatronics, (Applied) Physics, or a related field, seize this exceptional opportunity.

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.