NL
NL

Technische Vacatures

Bekijk hier onze technische vacatures op het gebied van Automotive, IT, (high)Tech, Machinebouw en nog veel meer branches.

Filters

Zoeken in vacatures

Omgeving

Alles tonen (+3)

Functieniveau

Functiegroep

Toon minder

Senior Calibration Engineer

Senior Noord-Brabant Automotive

Do you want to play a key role in developing the next generation diesel engines? Then we are looking for you!

Solliciteer nu

Aftertreatment Calibration Engineer

Medior Noord-Brabant Automotive

Do you want to play a key role in developing the next generation diesel engines? Then apply quickly!

Solliciteer nu

Senior Parts Engineer

Medior Noord-Brabant Automotive

Heb jij een uitstekende kennis van voertuig onderdelen? En ben jij communicatief sterk en heb je een analytisch vermogen? Solliciteer dan snel!

Solliciteer nu

Learning & development specialist

Medior Noord-Brabant Automotive

Ben jij resultaat en klant gericht? Heb jij mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden? Solliciteer dan voor de functie Learning en development specialist!...

Solliciteer nu

Hardware Engineer Automotive

Medior Noord-Brabant Automotive

We are looking for a Hardware Lead Engineer with profound automotive and embedded electronics knowledge.

Solliciteer nu

Project Accounting Manager

Noord-Brabant Automotive Senior

Do you have knowledge of Accounting as well as Knowledge of Exact? And the implementation of Alfa software? Then apply quickly!

Solliciteer nu

Production Engineer Assemblage & Test

Starter Noord-Brabant Automotive

Wil jij meewerken aan de beste motoren ter wereld? Solliciteer dan snel!

Solliciteer nu

Aftertreatment Hardware Engineer

Medior Noord-Brabant Automotive

We are looking for an experienced hardware / mechanical engineer within the automotive industry. Are you the one we're looking for? Then apply immediately!

Solliciteer nu

Functional Test Engineer

Junior Noord-Brabant Automotive

Are you the Test Engineer we are looking for?

Solliciteer nu

Chassis engineer - DAF Trucks Eindhoven

Junior Noord-Brabant Automotive

De groep Chassis, Engine Installation & Exterior is binnen Product Development verantwoordelijk voor de realisatie van (deel)projecten op het gebied van Motor...

Solliciteer nu
Vorige pagina
Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. In onze uitgebreide database bieden we jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale- of internationale klanten.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die klanten Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan.

bespreek het met

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen