NL
NL

Technische Vacatures

Bekijk hier onze technische vacatures op het gebied van Automotive, IT, (high)Tech, Machinebouw en nog veel meer branches.

Filters

Zoeken in vacatures

Functieniveau

Omgeving

Alles tonen (+3)

Functiegroep

Toon minder

Hoofdconstructeur Cabines

Automotive Medior Noord-Brabant

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring op het gebied van het ontwikkelen van kunststof dashboard producten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Solliciteer nu

Technical Application Manager

Automotive Senior Noord-Brabant

Heb jij ervaring met de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van informatiesystemen?Bekijk dan snel deze vacature!

Solliciteer nu

CyberSecurity Engineer Embedded Systems

Automotive Medior Noord-Brabant

As CyberSecurity Engineer you will be responsible for the definition, implementation and validation of the cybersecurity concept on vehicle related Control Systems....

Solliciteer nu

Hoofdbeproevingstechnicus automotive

Automotive Junior Noord-Brabant

Met initiatief en slagvaardig handelen bij dreigende problemen steun je het totale ontwikkelingsproces. Wanneer je een tekortkoming van de ontwerpen vaststelt,...

Solliciteer nu

Harness Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant

Do you have knowledge of the electrical installations of a truck? Then you're the one we're looking for!

Solliciteer nu

Production Engineer

Automotive Starter Noord-Brabant

Ben jij opzoek naar een eerste op tweede stap in je carrière? Heb jij affiniteit met productietechnieken en de Automotive? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Solliciteer nu

Engineer Vehicle installation routing

Automotive Medior Noord-Brabant

Heb jij ervaring met de ontwikkelingen op mechanisch gebied alsook voor mechatronische systemen binnen een automotive omgeving? Solliciteer dan snel op deze...

Solliciteer nu

Monteur Elektronische Besturingstechniek

Automotive Medior Noord-Brabant

Heb jij een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zij wij opzoek naar jou! 

Solliciteer nu

Test automation engineer

Automotive Medior Noord-Brabant

Heb jij ervaring met het opzetten van het geautomatiseerd testen van software componenten en systemen binnen een Automotive omgeving? Solliciteer dan snel!

Solliciteer nu
Vorige pagina
Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. In onze uitgebreide database bieden we jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie. 

bespreek het met

Remco Helpt je graag verder!
Remco Droog
Contact opnemen