Nederlands

Kies jouw taal

techniek

Detachering Rotterdam

Detachering in Rotterdam. Trinamics staat voor u klaar!

Is uw bedrijf gevestigd in de omgeving van Rotterdam? En bent u op zoek naar technische professionals? Trinamics detachering Rotterdam kan u hierbij helpen! Sinds 2005 verbinden wij mensen met techniek. Met meerdere kantoren in Nederland verzorgen wij detachering in Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Breda.

Bel met ons kantoor in Rotterdam

Detacheringsbureau Rotterdam

Rotterdam staat bekend als dé havenstad van Europa. Ze staat hierdoor in verbinding met de gehele wereld. Met ruim 650.000 inwoners en een stijgende werkgelegenheid biedt deze stad tal van kansen voor werkend Nederland. Trinamics verbindt óók hier de mensen met techniek. In 2015 is Trinamics detachering Rotterdam geopend. Gevestigd in het kantoorpand Gemine, aan het Brainpark 1. Vanaf deze locatie, omgeven door groen, werken we met veel passie aan het verbinden van ambitieuze technici en opdrachtgevers.

Werkwijze detachering Rotterdam

Bij Trinamics detachering Rotterdam doen we het op onze eigen manier. Met een open blik signaleren we waar de kansen liggen en komen we gelijk in actie. Op deze wijze zijn we in staat om de grootste technische talenten binnen te halen voor uw organisatie.

Trinamics is een technisch detacheringbureau met een persoonlijke touch. We zetten in op een duurzame samenwerking. Een samenwerking waarbij de verwachtingen van zowel de opdrachtgever, uitlener en medewerker volledig overeenkomen.

Voordat deze samenwerking van start gaat, komen we dan ook graag eerst persoonlijk kennismaken. Dit doen we om de sfeer en cultuur van uw bedrijf goed in te kunnen schatten. Uiteindelijk maakt dit de zoektocht naar de perfecte kandidaat iets eenvoudiger. De communicatie, documentatie en opvolging richting de professional verzorgen wij vanuit Trinamics. Het enige dat u hoeft te doen, is de daadwerkelijke sollicitatiegesprekken voeren. Blijkt er uiteindelijk geen geschikte professional tussen te zitten? Dan ook geen kosten!

Via deze werkwijze proberen wij de detachering van technisch personeel in Rotterdam naar een hoger niveau te tillen. Iedere dag gaat ons personeel met veel enthousiasme en passie weer op zoek naar de perfecte match tussen talentvolle technici en toonaangevende bedrijven. De lijnen zullen altijd kort zijn bij Trinamics zodat de communicatie helder en transparant zal verlopen.

Branches IT detachering Rotterdam

Wij helpen u graag met het invullen van uw technische vacatures. Met ons grote netwerk aan mbo, hbo en universitair geschoolden, hebben wij zo een geschikte kandidaat voor u gevonden. Voor detachering in Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Breda kunnen wij u ondersteunen in de volgende branches:

Detachering Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Breda

Trinamics helpt al meer dan 15 jaar met het invullen van technische vacatures. We zijn dan ook trots! Trots op het feit dat we al zoveel ambitieuze technici en mooie opdrachtgevers met elkaar hebben mogen verbinden. Is uw bedrijf ook op zoek naar technische toppers? Trinamics verzorgt niet alleen detachering in Rotterdam, maar ook in en rondom Eindhoven, Nijmegen en Breda!

Referenties

Benieuwd over hoe verschillende professionals en opdrachtgevers als meer dan 15 jaar onze dienstverlening ervaren? Onder referenties praten zij over de samenwerking met Trinamics en de detachering van technisch personeel in Rotterdam.

Meer informatie aanvragen