Nederlands

Kies jouw taal

techniek

Detachering in Nijmegen

Onze specialisten in Nijmegen helpen u verder

Als specialist op het gebied van detachering in Nijmegen binnen de technische branche beschikken wij over een uitgebreid netwerk aan techneuten. Zij variëren in opleidingsniveau en ervaring waardoor er altijd wel een geschikte kandidaat is die bij uw onderneming past. Verspil geen tijd meer en vraag om onze hulp!

Bel met ons kantoor in Nijmegen

Verwachtingen detachering

Wij streven naar duurzame relaties! Dit willen we bereiken met behulp van heldere communicatie en het vinden van een goede balans tussen de belangen van de opdrachtgever, uitlener en medewerker. Door deze verwachtingen goed op elkaar af te stemmen kan iedereen zich optimaal inzetten om tot een geslaagde samenwerking te komen.

Werkwijze detachering Nijmegen

Om dit te kunnen realiseren gaan we dan ook graag eerst het gesprek aan. Hierbij komen we graag te weten wat uw wensen en eisen zijn en het brengt ons in de gelegenheid om de sfeer van het bedrijf te proeven. Alleen zo zijn wij in staat om de perfecte match te vinden. Eenmaal gevonden krijgt u de mogelijkheid om elkaar in een sollicitatiegesprek te leren kennen. Alle bijkomende werkzaamheden zoals de communicatie, de documentatie en de opvolging van de kandida(a)t(en) nemen we bij u uit handen. Niet eens met de keuze? Geen probleem, zo lang er geen akkoord is worden er geen kosten in rekening gebracht.

Detachering in Nijmegen en meer

Naast Nijmegen beschikken we over kantoren op verschillende locaties waaronder Breda, Eindhoven en Rotterdam. Vanuit deze locaties opereren we in verschillende branches:

Kom in contact voor detachering in Nijmegen

Trinamics helpt al meer dan 15 jaar met het invullen van technische vacatures. We zijn dan ook trots! Trots op het feit dat we al zoveel ambitieuze technici en mooie opdrachtgevers met elkaar hebben mogen verbinden. Is uw bedrijf ook op zoek naar technische toppers? Trinamics verzorgt niet alleen detachering in Nijmegen, maar ook in en rondom Eindhoven, Rotterdam en Breda!

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor uw bericht. We gaan er meteen naar kijken en geven u snel een reactie!