Nederlands

Kies jouw taal

Werkvoorbereider Elektrotechniek

Vacature details

Werklocatie: Son en breugel / eindhoven
Vacature ID: 3565

Introductie

 

Functieomschrijving

Wat ga je doen:

 

Voor een Werkvoorbereider is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende klanten en projecten. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Wat verwachten we van jou?

·         Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens.
·         Je hebt gedegen vakkennis van elektrotechnische installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin·         Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 

 

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
mark divisiemanager

Mark de Roode

Divisielead