Nederlands

Kies jouw taal

Front-end Ontwikkelaar

Vacature details

Werklocatie: Son en breugel / eindhoven
Vacature ID: 3563

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als Front-end ontwikkelaar maak je deel uit van het ontwikkelteam binnen de afdeling ICT. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de webbased applicaties die zowel intern als door onze klanten worden gebruikt. In het team ontwikkel je ook mee aan Strukton Pulse; een vooruitstrevend platform waarop we data vanuit technische gebouwgebonden installaties van klanten verzamelen, analyseren en presenteren. Als Front-end ontwikkelaar werk je aan state-of-the-art ‘nieuwbouw’ projecten en het responsive maken van bestaande software, en zorg je voor de balans in creativiteit en functionaliteit. Projecten lopen het jaar door en variëren van kortlopend tot meerdere maanden aan doorlooptijd.

Het scrum team kenmerkt zich door hoge mate van eigen initiatief, flexibiliteit, creativiteit en gestructureerde manier van werken in sprints van twee weken. Mede hierdoor zijn wij in staat om onze marktpositie te behouden en te versterken. Jouw bijdrage daarin is essentieel.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als een Front-end ontwikkelaar.

Je bent en blijft op de hoogte van de allernieuwste development technieken.

Je bent analytisch, houdt van uitdagingen en communicatief vaardig. Daarnaast kun je zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Je hebt kennis van en ervaring met  JavaScript/jQuery en CSS, Rest / Ajax,   Responsive design en UX design op mobiel en  desktop

Ervaring met Scrum/Agile, unit testen, ASP.NET MVC en C#, Xamarin, IoT  en CSS en JavaScript frameworks (jij mag gaan kiezen welk framework we gaan gebruiken) zijn een pré

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw technische expertise in te zetten bij één van onze opdrachtgevers? Na een periode van detachering en bij goed functioneren treed je bij hen in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
mark divisiemanager

Mark de Roode

Divisielead