NL
NL

Software en IT vacatures

Je hebt interesse in de digitale wereld en houdt van software oplossingen in allerlei soorten machines, voertuigen en andere apparaten. Wil jij een steentje bijdragen in complexe en uitdagende embedded software vraagstukken? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Jouw carrière in de software / IT

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Bekijk onze vacaturepagina om te zien welke Software/IT vacatures wij voor jou beschikbaar hebben. 

Beroepen en functies in de software / IT

Werken in de software of IT via Trinamics? Dat betekent dat je waarschijnlijk veel bezig zult zijn met embedded systems in de machinebouw of automotive branche. Trinamics heeft namelijk veel opdrachtgevers, connecties en vacatures binnen dit domein.

Embedded systems zijn te vinden in veel verschillende voertuigen of apparaten. Het elektronische systeem is het brein van een apparaat en zorgt ervoor dat deze aangestuurd wordt en de bewegingen of taken uitvoert waarvoor het apparaat ontworpen is. Het systeem bestaat uit zowel complexe hardware als software. Het is belangrijk dat beiden naar behoren functioneren en hier kan jij bij helpen. Door middel van slimme codes, configuraties en testen kun jij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een zelfsturende auto vlekkeloos de bocht om gaat.

Naast deze embedded software vraagstukken heeft Trinamics ook regelmatig vacatures in de IT infrastructuur. Door de digitalisering die vele bedrijven meemaken is de vraag naar IT personeel rap gestegen. Bij onze toonaangevende opdrachtgevers zijn er tal van mogelijkheden in de IT infrastructuur. Zo kun je meteen aan de slag als bijvoorbeeld Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer. Deze en veel meer andere functies die je zou kunnen bekleden! Bekijk ze op onze site of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Sr / Lead Software Architect ( C++ / Machine- / Motion Control)

Senior Noord-Brabant Software / IT

We are Trinamics, a recruitment agency specialized in technical vacancies. We support our candidates in finding the right position at one of our clients in the...

Solliciteer nu

Manual Software Tester - Innovation

Medior Noord-Brabant Software / IT

Our client is one of the most innovative multinationals located in the region of Eindhoven. Currently due to growth they are looking to extent their team of Test...

Solliciteer nu
Bekijk alle Software / IT vacatures

Ben jij het IT-talent wat wij zoeken?

Of het nu je eerste baan is, je tweede stap of ben je een senior professional toe aan een nieuwe stap in de IT-wereld.

Reinier Helpt je graag verder!
Reinier Saat
Contact opnemen