Vakgebieden

Een carrière in de techniek? Hier zit je goed. We bieden werk in verschillende technische branches.

Software en IT

Je hebt interesse in de digitale wereld en houdt van software oplossingen in allerlei soorten machines, voertuigen of andere apparaten. Wil jij een steentje bijdragen in complexe en uitdagende embedded software vraagstukken? Lees hier wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Jouw carrière in de software / IT

Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. In een persoonlijk gesprek leren we je graag kennen en praten we over jouw wensen, ambities en talenten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek terecht komt. Lees hieronder meer over het vakgebied en neem een kijkje bij de openstaande vacatures! 

Direct meer weten? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Beroepen en functies in de software / IT

Werken in de software of IT via Trinamics? Dat betekent dat je waarschijnlijk veel bezig zult zijn met embedded systems in de machinebouw of automotive branche. Trinamics heeft namelijk veel opdrachtgevers, connecties en vacatures binnen dit domein.

Embedded systems zijn te vinden in veel verschillende voertuigen of apparaten. Het elektronische systeem is het brein van een apparaat en zorgt ervoor dat deze aangestuurd wordt en de bewegingen of taken uitvoert waarvoor het apparaat ontworpen is. Het systeem bestaat uit zowel complexe hardware als software. Het is belangrijk dat beiden naar behoren functioneren en hier kan jij bij helpen. Door middel van slimme codes, configuraties en testen kun jij ervoor zorgen dat bijvoorbeeld een zelfsturende auto vlekkeloos de bocht om gaat.

Naast deze embedded software vraagstukken heeft Trinamics ook regelmatig vacatures in de IT infrastructuur. Door de digitalisering die vele bedrijven meemaken is de vraag naar IT personeel rap gestegen. Bij onze toonaangevende opdrachtgevers zijn er tal van mogelijkheden in de IT infrastructuur. Zo kun je meteen aan de slag als bijvoorbeeld Systeembeheerder, Supportmedewerker of IT system engineer. Deze en veel meer andere functies die je zou kunnen bekleden! Bekijk ze op onze site of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Ben jij het IT-talent wat wij zoeken?

Of het nu je eerste baan is, je tweede stap of ben je een senior professional toe aan een nieuwe stap in de IT-wereld.

Reinier Helpt je graag verder!
Reinier Saat
Contact opnemen