Nederlands

Kies jouw taal

installatie energie

Service Monteur Vacature

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan service monteur vacatures in de automotive of energiebranche

Ben jij op zoek naar die toffe baan als servicemonteur? Sta jij te popelen om aan de slag te gaan en wil je graag binnen de technische sector werkzaam zijn? Dan heeft Trinamics de vacatures waar jij enthousiast van wordt! Of je nu denkt aan de automotive industrie of juist de installatie- en energiebranche: Trinamics helpt je verder aan de baan die bij jou past. Toch die vacature niet gevonden waar je specifiek naar op zoek bent? Geen probleem.

Bekijk onze service monteur vacatures

Trinamics begeleidt het sollicitatieproces van A tot Z

Waar komen jouw specifieke kwaliteiten optimaal tot zijn recht? Dát is waar Trinamics naar kijkt: we combineren jouw kennis en kunde met de opdrachtgever die daarbij hoort. We noemen dat ‘perfect fit’, waardoor jij de juiste persoon bent op de daarbij horende plek. De ervaring leert dat dit onze sleutel is tot succes: al anderhalf decennium zijn wij de aangewezen persoon om jouw talent te koppelen aan onze opdrachtgevers. Ons succes wordt daarmee jouw succes!

Trinamics kiest bovendien voor een persoonlijke aanpak, waar jij centraal staat. We leren onze kandidaten goed kennen wat de kans op een vruchtbare samenwerking met jouw toekomstige opdrachtgever aanzienlijk verhoogd. Wij gaan niet voor een snelle, maar een optimale match.

Ook na het solliciteren jouw partner

Heb je die droombaan te pakken? Dan houdt onze begeleiding niet op. Integendeel: we blijven je volgen en ondersteunen waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat je optimaal blijft presteren en de samenwerking uitmondt in een langdurige verband. Hoe we dat exact doen? Onze missie en visie vertellen je er alles over. Bekijk ook onze pagina voor technische professionals voor een gedetailleerd verhaal van onze werkwijze.

Service monteur vacatures

SERVICE MONTEUR W UTILITEITSBOUW

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Wil jij komen te werken voor een specialist op het gebied van sanitair en werktuigbouwkundige installaties? Als servicemonteur ga je aan de slag op locatie bij onze klanten. Wij bieden professionele assistentie vertrouwen en ruimte om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie.  

Planner

Installatie en Energie Starter Noord-Brabant

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze een van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. Het Belgische hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Servicemonteur

Installatie en Energie Junior Noord-Brabant

Heb jij  elektrotechnische kennis en wil je graag opgeleid worden tot gepassioneerd onderhoudsmonteur huishoudelijke apparaten?  Ga dan  aan de slag als materieelmonteur bij een grote groeiende organisatie die door heel Nederland actief is!  Voor deze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar mensen uit heel Nederland die op zoek zijn naar de volgende baan: 

Servicemonteurs in verschillende vakgebieden

Voor verschillende vakgebieden zijn Trinamics en haar opdrachtgevers op zoek naar servicemonteurs. We hebben vacatures beschikbaar in allerlei technische branches. Van servicemonteur in de maritieme sector tot de machinebouw. Bekijk alle sectoren op onze algemene vacaturepagina voor een uitgebreid overzicht.

Trinamics is jouw springplank in techniek

Aarzel niet langer: creëer samen met Trinamics jouw ideale carrière in de technische sector. Wij zijn continu op zoek naar de beste kandidaten die net zo enthousiast zijn als wij. Bekijk ons uitgebreide aanbod vacatures en solliciteer direct op de baan die bij jou past.

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor je bericht. We gaan het meteen oppakken en laten je snel wat weten!