Nederlands

Kies jouw taal

werken op kantoor

Ontdek jouw salaris

Ben jij benieuwd of je meer geld kunt verdienen dan bij je huidige werkgever? Check het met onze salariswijzer!

Vul binnen 1 minuut de Salariswijzer in en ontvang direct reactie in je mailbox.

Bereken nu

Vacatures waar je lekker verdient

Werkplaatsmonteur dagdienst

Machinebouw & Constructie Junior Noord-Brabant

Lijkt het jou gaaf om te sleutelen aan verschillende soorten kleppen van groot tot klein? En vind jij het fijn om samen met je collega’s in de werkplaats technische vraagstukken op te lossen? Dan is deze functie van Monteur Werkplaats iets voor jou. Regio: Breda.

Service & Troubleshooting BEV Engineer

Automotive Junior Noord-Brabant

De afdeling Service & Troubleshooting Information is onderdeel van de After Sales organisatie binnen DAF en bestaat uit 25 personen. De twee hoofdtaken van het team zijn: Diagnose instructies Chauffeurs handboeken

Monteur Panelenbouw

Installatie en Energie Medior Noord-Brabant

Het afleveren van hoogwaardige besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen: als monteur panelenbouw ben jij verantwoordelijk voor deze uitdagende projecten. En nóg mooier: de panelen en kasten die jij installeert, leiden vervolgens allerlei processen in goede banen, zoals de stroomvoorziening van een schoolgebouw, de beveiliging van machines in de verpakkingsindustrie of de besturing van achtbanen. Jij bent samen met je collega’s voor het opbouwen, bedraden en afmonteren van besturingspanelen en schakel- en verdeelinrichtingen. Met behulp van gedetailleerde ontwerpen klaar jij deze uitdagende klussen, waarbij je nauwkeurig werkt en de vooraf vastgestelde tijdsindicatie constant in het oog houdt. Als monteur panelenbouw ga je aan de slag met kleine en grote projecten voor een vaste opdrachtgever of discipline, zoals een fabrikant in de voedingsmiddelenindustrie of een waterschap. Zo groei jij stap voor stap uit tot expert op jouw zelfgekozen vakgebied. Heb jij zin om bovengenoemde projecten tot een goed einde te brengen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Meer informatie aanvragen