Nederlands

Kies jouw taal

homepagina[4]

Ontdek jouw salaris

Ben jij benieuwd of je meer geld kunt verdienen dan bij je huidige werkgever? Check het met onze salariswijzer!

Vul binnen 1 minuut de Salariswijzer in en ontvang direct reactie in je mailbox.

Bereken nu

Ontdek jouw droombaan met onze salariswijzer

Bij de salariswijzer begrijpen we dat het vinden van de perfecte baan meer is dan alleen een kwestie van salaris. Het draait om het ontdekken van een plek die niet alleen jouw vaardigheden en ervaringen benut, maar ook jouw passies en ambities weerspiegelt. Met onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk, zijn wij ervan overtuigd dat we voor iedereen een perfecte match kunnen vinden.

Ons aanbod van vacatures omvat een breed scala aan branches en regio's, zodat we in staat zijn om aan de uiteenlopende behoeften van onze kandidaten te voldoen. Of je nu geïnteresseerd bent in de (hightech) machinebouw, de dynamische wereld van industrie, of de veelzijdigheid van de utiliteitssector, wij hebben mogelijkheden die aansluiten bij jouw interesses en expertise.

Laat ons jou helpen om de volgende stap in jouw carrière te zetten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de salariswijzer jou kan begeleiden naar jouw droombaan.

Vacatures waar je lekker verdient

Bedrijfswagenmonteur €4500

Petrochemie Starter Zuid-Holland 3800,- / 4500,-

Ben jij een technisch talent met een MBO-opleiding in de richting van techniek? Zoek je een uitdagende functie waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten in combinatie met het onderhoud van bedrijfswagens? Wij hebben een plek voor jou als Technisch Operator bij ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Ervaring in de industrie is mooi meegenomen, maar we waarderen vooral jouw gedrevenheid, technische affiniteit en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.

Planner

Installatietechniek Starter Noord-Brabant

Onze klant is een grote internationale fabrikant van huishoudelijke apparatuur. In hun segment zijn ze een van de marktleiders. Ze hebben wereldwijd zo’n 100.000 werknemers. Het bedrijf heeft zijn Nederlandse hoofdkantoor in Breda. Het Belgische hoofdkantoor is gevestigd in Brussel.

Meer informatie aanvragen