Nederlands

Kies jouw taal

Technische vacatures

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan?

Met ruim 500 vacatures in branches als Software/IT, Hightech, Machinebouw en Automotive, vind je bij Trinamics jouw droombaan. Bekijk snel welke vacature het best bij jou past en solliciteer direct.

 

Vind jouw droombaan in 667 vacatures

Filters

Starter PLC Programmeur voor Uitdagende Machineprojecten

(Hightech) Industrie Starter Zuid-Holland 3000,- / 4000,-

Heb je altijd al gedroomd van een carrière waarin je de wereld van geavanceerde machines en innovatieve technologieën kunt verkennen? Als Starter PLC Programmeur bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van spannende machineprojecten en jouw loopbaan te lanceren. We bieden een inspirerende omgeving waarin je kunt groeien en jouw talent kunt ontwikkelen.

Medior PLC Programmeur voor Uitdagende Machineprojecten

(Hightech) Industrie Medior Zuid-Holland 4500,- / 6200,-

Stel je voor dat je elke dag in een wereld vol geavanceerde machines en innovatieve technologieën stapt, waar elke uitdaging een kans is voor jouw persoonlijke en professionele groei. Als Medior PLC Programmeur bij ons bedrijf werk je aan grensverleggende machineprojecten die de toekomst vormgeven. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat de mogelijkheden van automatisering verkent en nieuwe hoogtes bereikt.

Senior Software Engineer (C++ / Python)

Software/IT Senior Noord-Brabant 3000,- / 6000,-

What if you could use your ability to speak C++ and Python fluently, at a rapid growing company in Eindhoven? And at this company, you could also learn so much more than you already know right now! You'll work on many projects to really be of extra value to our world as it is. Sounds good? Good. Read on!

Manufacturing Engineer NPI

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant 3500,- / 4500,-

In this challenging role, you will have the opportunity to operate within multidisciplinary project teams. As a Manufacturing Engineer NPI, you will be involved from the design phase of a product and will be jointly responsible for the manufacturing strategy. Additionally, you will serve as the technical point of contact for the customer. Are you ready for this exciting position? We look forward to receiving your application.

Senior Informatie Analist (Automotive)

Automotive Senior Noord-Brabant 3000,- / 6500,-

Heb jij ruime ervaring op het gebied van informatieanalyse en bij voorkeur ook van business analyse? En ben jij graag de spil tussen IT en business? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Onze klant DAF Trucks is op zoek naar een Senior Informatie Analist(Automotive). In deze rol ga jij samen met de afdeling Aftersales de business processen en onderliggende informatiesystemen analyseren en verder te optimaliseren.

Senior Software Developer C++

Software/IT Senior Noord-Brabant

Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity.

Senior C++ Software Design Engineer

(Hightech) Industrie Medior Noord-Brabant 3500,- / 7500,-

Are you an experienced C++ Software Design Engineer? Did you work in a machine control environment? Then we have the perfect position for you! Because our client ASML is looking for a C++ Software Design Engineer.

Senior Field Service Specialist

(Hightech) Industrie Junior Noord-Brabant 4000,- / 53000,-

Onze opdrachtgever is een dynamische organisatie met een hands-on aanpak en een sterke focus op projecten, en dit alles binnen een internationale context. Zij hechten grote waarde aan klantgerichtheid, innovatie, betrouwbaarheid en teamwork. De toegewijde medewerkers zijn gedreven door het behalen van resultaten en zijn echte teamspelers. Elk individu bij onze opdrachtgever draagt bij het succes en wordt oprecht gewaardeerd. De organisatiestructuur is plat en de bedrijfscultuur is open en informeel, waardoor de medewerkers de mogelijkheid hebben om verantwoordelijkheid te nemen en te groeien. Het hoofdkantoor is gevestigd in Raamsdonksveer, waar 150 medewerkers actief zijn. Daarnaast beschikken ze over productielocaties in Roemenië en hebben ze verkoop- en servicekantoren verspreid over verschillende delen van de wereld.

PLC Programmeur & Web Designer

Software/IT Medior Zuid-Holland 4500,- / 6000,-

Bij ons bedrijf bieden we een unieke kans voor een veelzijdige professional met een passie voor PLC-programmering, webdesign en mechatronica. Als dynamisch bedrijf werken we samen met verschillende organisaties en bieden we een afwisselende werkomgeving waar je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen.

Vorige pagina Volgende pagina

Het brede aanbod technische vacatures bij Trinamics

Ben je op zoek naar een technische vacature als allround monteur in de automotive industrie of toch meer thuis in de embedded software en de IT? Wil je werken aan de nieuwste technologieën in de (high)tech industrie of zoek je een vacature in de installatie- en energiebranche? Voor al deze technische branches vind je vacatures bij Trinamics. We bieden jou de volgende stap in jouw carrière aan, bij een van onze nationale of internationale opdrachtgevers.

De juiste begeleiding tijdens en na het solliciteren

We helpen je echter niet alleen met het vinden van jouw droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt. Wij geloven in de juiste persoon op de juiste plek. Daarom is het vinden van een passende technische vacature voor jou als professional onze passie. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we de juiste kansen binnen onze technische vakgebieden. Al sinds 2005 verbinden wij op deze manier mensen en bedrijven in de techniek. Lees hier onze missie en visie. Of bekijk onze pagina voor technische professionals om te zien hoe wij jou helpen met het vinden van jouw droombaan.

Technische vacatures in verschillende vakgebieden

Trinamics heeft technische vacatures in alle soorten technische branches. Van software engineer en onderhoudsmonteur in de automotive industrie tot Supervisor Production en Maintenance & Reliability Engineer in de Food, Pharma & Life Sciences-branche. Ben je op zoek naar een baan in de Software & IT? Wat dacht je van een carrière als System Test Engineer of Data Scientist? Of heb je meer interesse in technisch commerciele vacatures? Dan zie jij jezelf misschien wel als Sales Support Engineer aan het werk gaan. Het is slechts een greep uit de talloze technische vacatures die opdrachtgevers van Trinamics op dit moment uit hebben staan.

Jouw carrière in de techniek start hier

Dus ben jij een echte teamplayer en op zoek naar een technische vacature in een van onze vakgebieden? Kijk dan snel in ons uitgebreide vacature overzicht en solliciteer direct op jouw droombaan. Of neem een kijkje op onze techniek vacatures pagina voor meer informatie.