Nederlands

Kies jouw taal

Technicus E&I in de regio Rotterdam

Vacature details

Vakgebied: Petrochemie
Opleiding: Junior
Werklocatie: Rotterdam
Vacature ID: 8257

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een Meewerkend Voorman E&I. Ben jij iemand die energie krijgt van een afwisselende en uitdagende functie en op zoek is naar een leidinggevende functie, dan is deze baan zeker iets voor jou.

Functieomschrijving

Samen met jouw team werk je aan elektrotechnische installaties aan. Ook voeren jullie onderhouds-werkzaamheden uit. Je bent de schakel tussen de werkvloer en de Supervisor of klant. Daarmee bespreek je werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en de planning. Je verdeelt de werkzaamheden binnen je team en houdt hier zicht op. Zijn de werkzaamheden volgens de afgesproken procedures uitgevoerd? Houdt jouw team zich aan de geldende normen en veiligheidseisen? Dit zijn vragen die je jezelf continue stelt. Als het nodig is stuur je bij, zodat de klus op tijd wordt afgerond. Eventuele problemen zie je al van ver aankomen. Samen met jouw team los je deze op. Kortom: jij weet elke klus te klaren.

Wat verwachten we van jou?

MBO niveau 3 elektrotechniek;

Je bent een ervaren Monteur E&I, of werkt al als Meewerkend Voorman E&I;

Bereidheid om aanvullende cursussen te volgen;

Beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal;

Je bent enthousiast en beschikt over een flinke dosis natuurlijk leiderschap.

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.a

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.