Nederlands

Kies jouw taal

Recruitment Consultant (360°) - Technische Arbeidsbemiddeling

Vacature details

Vakgebied: Overig
Opleiding: Junior
Werklocatie: Rotterdam
Vacature ID: 8826

Introductie

Heb jij affiniteit met techniek en lijkt het je leuk om hierin werkzaam te zijn? Ben je daarnaast commercieel gedreven en kan jij niet wachten om deze twee zaken te combineren? Dan komen wij graag met jou in contact. Voor onze vestiging in Rotterdam zijn we namelijk opzoek naar een Recruitment Consultant. 

Trinamics is een snelgroeiende recruitment organisatie met een heldere visie en ambitieuze toekomstplannen. 
De wereld van werk is volop in beweging. Technologische ontwikkeling, globalisering, data en social media bieden ons onbegrensde mogelijkheden. Het vraagt organisaties anders na te denken over hun toekomst. Wij geloven dat mensen de belangrijkste factor zijn om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Wij zijn expert in het werven, selecteren en detacheren van juist die technische specialisten (MBO+, HBO, WO & PHD) die willen meegroeien in de ontwikkeling van onze klanten.

Door onze succesformule hebben wij in de afgelopen 15 jaar honderden specialisten voor de top van industriële bedrijven geworven. Een resultaat waar we als team trots op zijn. Onder onze opdrachtgevers zitten bedrijven als ASML, Bosch, IHC, Tom Tom, VDL en Siemens. Het team in Rotterdam kan het beste omschreven worden als: klantgericht, persoonlijk, creatief, professioneel en vol met humor!

Functieomschrijving

Vanuit een prima kantoor gelegen aan de A16, werk je hard aan je eigen business. Je vindt het een uitdaging om grote en middelgrote MKB bedrijven aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken. Je weet dat elke stap in je wervingsproces belangrijk is en zet je kennis en kunde in om invloed uit te oefenen en zaken voor elkaar te krijgen. Je bent creatief en doortastend in het werven van technici en weet exact waar zij de volgende stap in hun carrière kunnen zetten. Je levert graag kwaliteit, hebt een lange termijn visie en gaat resultaatgericht te werk.

Wij bieden een uitdagende, veelzijdige en zelfstandige functie bij een groeiende en ambitieuze onderneming. Naast je werkzaamheden als Recruitment Consultant word je betrokken bij projecten, worden je initiatieven voor het verbeteren van de organisatie erg gewaardeerd en bieden wij veel ruimte tot persoonlijke groei. 

Wat verwachten we van jou?

 • HBO werk en of denkniveau (Commerciële Economie, Small (International) Business, Management Economie en Recht, Human Resources of een soortgelijke opleiding;
 • Een aantal jaar ervaring ervaring (vanaf 2 jaar) als recruiter, adviseur, consultant, accountmanager of intercedent;
 • Sterk beoordelend vermogen, uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Je kan jezelf omschrijven als een teamspeler met een klant- en resultaatgerichte houding;
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam, Den-Haag, Dordrecht en omstreken.

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een competitief salaris tot € 50K OTE passend bij werkervaring en competenties;
 • Uitstekende doorgroeimogelijkheden in functie en salaris;
 • Trainingen aangepast op de functie zowel intern als extern;
 • 30 vakantiedagen (25 vakantiedagen + 5 collectieve vakantiedagen);
 • Een eigen auto (zakelijk en privé) om klanten en de medewerkers te bezoeken.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.