Nederlands

Kies jouw taal

Piping Engineer Oil & Gas

Vacature details

Vakgebied: Petrochemie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Rotterdam
Vacature ID: 8165

Introductie

Voor het versterken van het team in Rotterdam zoeken wij een Engineer met expertise op het gebied van piping. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het (gedeeltelijk) ontwerpen van complexe installaties binnen de procesindustrie. Dit doe je voor diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Je werkt zelfstandig of samen met een team van constructeurs en tekenaar-constructeurs. Je werkt daarnaast nauw samen met de groepsleider, gezamenlijk inventariseer je projecten en bepaal je de scope. Deels draag je de verantwoordelijkheid voor de planning, kostenbewaking, rapportages en de teken technische en constructieve uitvoering van projecten. Ook onderhoud je relaties met de bestaande klanten.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt minimaal over een HBO diploma, aangevuld met ruime ervaring (o.a. in Piping) opgedaan in een relevante omgeving

Goed bekend met de algemeen in de industrie geldende normen, (overheids)voorschriften en vergunningen

Bedreven met MS Office applicaties en actuele kennis van AutoCAD, Plant 3D en andere gangbare softwareprogramma’s

Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.