Nederlands

Kies jouw taal

Monteur E&I in de regio Rotterdam

Vacature details

Vakgebied: Petrochemie
Opleiding: Junior
Werklocatie: Rotterdam
Vacature ID: 8253

Introductie

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving Rotterdam zijn we op zoek naar een Monteur E&I. Ben jij iemand die energie krijgt van een afwisselende en uitdagende functie en op zoek is naar een monteursfunctie, dan is deze functie zeker iets voor jou.

Functieomschrijving

Als Monteur E&I werk je in een team waar je de ene keer meewerkt aan nieuwe elektrotechnische projecten op industriële terreinen. De andere keer doe je maintenance aan bestaande installaties. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en die het prettig vindt om onderdeel van een team te zijn. Aan de hand van tekeningen maak je de mooiste elektrotechnische installaties. Je bent verantwoordelijk voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden op de werklocatie. De veiligheidsregels pas je ten alle tijden toe. Jouw persoonlijke doel? Je ontwikkelen tot een allround techneut. Er zijn mogelijkheden om op termijn door te groeien naar functies als Technician, Leidinggevend monteur of Uitvoerder afhankelijk van je eigen ontwikkeling en ambities.

Wat verwachten we van jou?

MBO opleiding, richting elektrotechniek ;  

Bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen/trainingen ;

Enthousiast en leergierig;

Teamplayer ;

Goede beheersing van de Nederlandse en (basis) Engelse taal.

Wat kun jij van ons verwachten?

Kom jij het team van Trinamics versterken door jouw expertise in te zetten binnen deze uitdagende functie? Na een periode van detachering, en bij goed functioneren, treed je bij de opdrachtgever in vaste dienst. Bij Trinamics kun je een passend salaris, toekomstperspectief en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten. Ook zijn er leuke extra's, zoals korting op zorgverzekering en aanbrengpremies.a

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen.