Nederlands

Kies jouw taal

Monteur unieke machinebouw

Vacature details

Vakgebied: High tech industrie
Opleiding: Medior
Werklocatie: Raamsdonksveer
Vacature ID: 14635
Salaris: 2500,- / 4950,-

Introductie

Onze klant ontwerpt, bouwt en onderhoudt equipment en systemen voor de professionele duikindustrie. De organisatie wereldwijd aan onder andere in- en offshore duikbedrijven, defensie, bedrijven in de industriële reiniging en hospitalen. Deze organisatie heeft een zeer breed assortiment aan producten en diensten welke ontworpen zijn om te kunnen voldoen aan de hoogste eisen en normen die in de industrie en de medische wereld van toepassing zijn. Het is een dynamisch bedrijf met een enthousiast team van professionals.

Functieomschrijving

Als monteur ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwbouwprojecten en het uitvoeren van onderhoud voor serviceprojecten. Je werkt in een matrixorganisatie waarbij je door de Manager Productie ingepland wordt op verschillende projecten. Je wordt hierbij operationeel aangestuurd door verschillende Projectmanagers. Met de Projectmanager voer je van te voren overleg over de uit te voeren taak.

Vervolgens verzamel je de benodigde materialen, onderdelen en gereedschappen. Je voert het werk zelfstandig uit binnen de gestelde taaktijd en conform werkinstructies en veiligheidsvoorschriften. Je test de door jouw samengestelde installaties en registreert en rapporteert de testresultaten. Bij serviceprojecten stel je defecten vast, draag je een oplossing aan en voert deze na akkoord zelfstandig uit. Je zorgt voor een zorgvuldige projectverantwoording zoals een uren- en materialenlijst en zorgt voor het nauwkeurig bij houden van de projectadministratie. Je doet voorstellen over verbeteringen in het ontwerp en productiemethodieken.

Tevens adviseer je de Manager Productie over de te gebruiken gereedschappen en materialen. Je werkt nauw samen met projectmanagement, engineering, inkoop en andere productie & service engineers. Daarnaast heb je contact met klanten en eindgebruikers. Je rapporteert aan de Manager Productie.

Wat verwachten we van jou?

We zijn op zoek naar iemand met gedegen kennis en ervaring op het gebied van het assembleren en onderhouden van complexe technische equipment. Je bent gewend te werken in een omgeving waar strenge veiligheidsvoorschriften van toepassing zijn. Je doet geen concessies aan kwaliteit en veiligheid en stelt de veiligheid van de gebruiker altijd centraal in je werk. Geordend en netjes werken zijn begrippen die voor jou niet ter discussie staan. Je bent betrokken, gedreven en initiatiefrijk. Punctualiteit en betrouwbaarheid kenmerken je manier van werken.

Je standplaats is Raamsdonksveer. Omdat onze klanten zich wereldwijd bevinden behoort het maken van (korte) internationale reizen tot de functie. Echter gaat dit altijd in goed overleg en is hier maatwerk mogelijk.

 • Afgeronde opleiding MTS Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica (of meerdere jaren relevante werkervaring)
 • Overzicht kunnen bewaren in qua omvang en techniek complexe projecten
 • Ervaring met Microsoft Office
 • Proactieve instelling, hands-on en flexibel
 • Communicatief vaardig
 • Klantgericht

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Een mooie baan bij een bedrijf dat unieke machines bouwt
 • Een (bovengemiddeld) goed salaris, doorgroeimogelijkheden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden! 
 • Minimaal 27 vakantiedagen & 13 ATV dagen en 8% vakantietoeslag
 • Flexibele werktijden

Voordelen van solliciteren via Trinamics

 • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
 • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
 • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
 • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
pascal recruitment consultant

Pascal Takx

Divisielead