NL
NL

Mensen en techniek verbinden

Dat is waar wij bij Trinamics voor gaan. De professionals een perfecte plek bieden en de ondersteuning om te ontwikkelen. Lees hier waarom en hoe we dat doen! 

Professionals bij Trinamics

Trinamics heeft in de loop der jaren een groot netwerk vol professionals opgebouwd. Voor jou zal daarom altijd iemand klaarstaan die je op een passende wijze bij kan helpen.

De juiste verbinding

Als professional in de techniek wil je de beste zijn in je vak. Je kan nooit genoeg specialistische kennis in jouw vakgebied hebben! Waar je echter wel genoeg van hebt, is het zoeken naar de juiste baan. Wanneer weet je of een opdrachtgever écht een uitdagende opdracht heeft en of jij daarbij past?

Trinamics helpt je hierbij. Wij vinden de passende vacature voor technische professionals, zodat zij zich alleen hoeven te richten op hun specialisme. Wij leiden hen door een doolhof van vacatures naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op hun wensen. Want hoewel werktuigbouwkunde, elektrotechniek en software de technische pijlers van Trinamics zijn, is de toepassing ervan divers. Doordat we onze opdrachtgevers en kandidaten goed kennen, zien we al snel waar iemand het beste past.

Eenmaal aan het werk?

Eenmaal aan het werk blijven we betrokken, onder andere door het aanbieden van opleidingen en ontwikkeltrajecten. Talenten die huis en haard in een ander land verlaten om hier hun ambities waar te maken, bieden we extra begeleiding en een sociaal netwerk. Niet meer dan logisch in onze ogen om binnengehaald talent binnen te houden.

Voor opdrachtgevers

Bij Trinamics bieden we niet alleen werknemers een podium, maar staan we ook klaar voor werkgevers. Zoekt jouw bedrijf een werknemer in de technische sector met bepaalde competenties? Dan staat Trinamics voor je klaar.

Perfecte baan voor jou?

Wij helpen je om hem te vinden. Zodat jij vooruit kan in specialistische kennis en je je geen zorgen hoeft te maken over de juiste functie en plek.

Anton Helpt je graag verder!
Anton Hooijmans
Contact opnemen