Nederlands

Kies jouw taal

chemie techniek

Petrochemie Vacatures

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vacatures in de petrochemische branche

De wereld van olie en gas is behalve uitdagend ook interessant, geavanceerd en dynamisch. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut jij jouw specialistische kennis uit verschillende vakgebieden. Ligt jouw kennis en expertise in dit vakgebied? Dan is een baan in de Petrochemie branche iets voor jou. Trinamics heeft een uitgebreid aanbod aan petro chemie vacatures waar je direct op kunt solliciteren. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn in dit domein en welke vacature bij jou past!

Bekijk hier onze petrochemie vacatures!

Petrochemie Vacatures

Commissioning Engineer

Petrochemie Medior Noord-Brabant

Do you have a few years of experience as a commissioning Engineer? Do you like to install our products and inform the customer? Read on! The role is focused on commissioning and servicing system software within contractual agreements, adhering to budget and time constraints.

Bedrijfswagenmonteur €4500

Petrochemie Starter Zuid-Holland 3800,- / 4500,-

Ben jij een technisch talent met een MBO-opleiding in de richting van techniek? Zoek je een uitdagende functie waarbij je jouw technische kennis kunt inzetten in combinatie met het onderhoud van bedrijfswagens? Wij hebben een plek voor jou als Technisch Operator bij ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Ervaring in de industrie is mooi meegenomen, maar we waarderen vooral jouw gedrevenheid, technische affiniteit en de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen.

HSE Adviseur Petrochemie

Petrochemie Medior Zuid-Holland 3600,- / 5000,-

Ben jij gepassioneerd door Health, Safety en Environment (HSE) en wil je bijdragen aan een veilige en duurzame werkomgeving? Ga aan het werk als HSE Adviseur die zich richt op het handhaven en bevorderen van veiligheids-, gezondheids- en milieunormen in omgeving Rotterdam.

Operator Rotterdam €3000

Petrochemie Starter Zuid-Holland 2800,- / 3000,-

Ben jij op zoek naar een hands-on functie waarbij je direct betrokken bent bij het veilig verwerken van chemisch afval? Wij zoeken gemotiveerde Operators voor ons chemisch afval verwerkingsbedrijf in Rotterdam. Werkervaring en een uitgebreide opleiding zijn niet per se vereist; we hechten meer waarde aan jouw enthousiasme, toewijding, en de wil om jezelf te ontwikkelen in een industriële omgeving.

Operator

Petrochemie Junior Zuid-Holland

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf in de petrochemie, gevestigd in de regio Rotterdam-Europoort. Momenteel zijn we op zoek naar een gemotiveerde Operator met affiniteit voor techniek om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen van apparatuur die wordt gebruikt voor industriële reiniging.

Jouw carrière in de petrochemie

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de petrochemie? Bij Trinamics helpen we je om het beste uit jezelf te halen en zorgen we ervoor dat je op de beste plek terecht komt. Samen gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij jou past. Hierboven vind je een greep uit onze Petrochemie vacatures. Benieuwd naar het complete aanbod? Klik dan op onderstaande link.

Over de branche

Wanneer je deel uitmaakt van de petrochemische industrie, ga je aan de slag met de verwerking van aardolie tot diverse chemische producten. Nadat de ruwe aardolie in een raffinaderij is gesplitst in diverse fracties zoals benzine, kerosine, stookolie en nafta, vormt de petrochemische industrie de bedrijfstak die deze fracties verder verwerkt. Door gebruik te maken van innovatieve chemische technieken, benut je jouw specialistische kennis uit onder andere: de chemie, natuurkunde, meettechniek, werktuigbouwkunde, maar uiteraard ook uit andere vakgebieden. Een veelzijdig en uitdagend vak dus!

Petrochemische functies

Beroepen binnen de petrochemische industrie hebben een grote diversiteit, waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband grootse prestaties moeten leveren. De petrochemische sector is altijd op zoek naar personeel met een breed scala aan vaardigheden en kennis van (explosie)gevaarlijke stoffen. Het hebben van een hoog veiligheidsbesef is hierbij erg blangrijk! Spreekt de petrochemische industrie je aan? Dan biedt Trinamics je kansen.

Technische ondersteuning

Bent u voor uw organisatie op zoek naar technische ondersteuning op het gebied van petrochemie? Het team van Trinamics helpt u daarbij. 

Trinamics is een technisch advies- en detacheringsbureau. Regionaal vertegenwoordigd en (inter)nationaal opererend. We richten ons op het bemiddelen van hoogwaardig technisch personeel. Dit doen wij vanuit vier kantoren in Zuid-Nederland, waarmee wij in een groot deel van Nederland actief zijn. Wij bemiddelen voor zowel grote (inter)nationale organisaties, als voor kleine specialistische opdrachtgevers. Dit doen wij op basis van detachering en deta-vast, in projectvorm of voor de lange termijn. 

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Klik dan onderstaande link. 

Meer informatie aanvragen

Bedankt voor je bericht. We gaan het meteen oppakken en laten je snel wat weten!