Nederlands

Kies jouw taal

Structural Engineer

Vacature details

Vakgebied: Installatietechniek
Opleiding: Senior
Werklocatie: Papendrecht
Vacature ID: 7805

Introductie

Wij zoeken een Structural Engineer die wil werken voor een gerenommeerd en dynamisch Ingenieurs bureau. 

Onze klant is een gerenommeerd multidisciplinair ingenieursbureau die internationaal actief is in diverse branches, zoals Offshore, Maritiem, Olie en Gaswinning. De organisatie begeleidt in de Olie & Gas markt alle fases van het project (Feasibility, Conceptual, FEED - Front End Engineering Design - , Basic Design en Detailed Design) uitgebreid met inkoop, sub-contracting, constructie, commissioning en start-up services. Dit kunnen projecten op het gebied van nieuwbouw en modificatie projecten zijn.

Onze klant is een organisatie met veel expertise die zich in de steeds dynamischer en strenger wordende omgeving goed staande houdt. Door alles als uitdaging te zien en gebruik te maken van de nieuwste technieken weet zij haar klanten goed te bedienen .

Functieomschrijving

Als Structural Engineer ontwerp je de meest complexe en bijzondere staalconstructies. Landmarks zoals de Rotating Tower of enorme reuzenraden, complexe constructies zoals het Jacket Lift Systeem van ’s werelds grootste pijpenlegschip of de detailberekeningen van een architectonisch opvallende bioscoop. Je kan het zo gek niet bedenken of onze opdrachtgever ontwerpt het. Als Structural Engineer ontwerp, bereken en modelleer je de meest bijzondere constructies wereldwijd en maak en controleer je detailberekeningen van (verbindingen in) de staalconstructies. Ook zit je wel eens met de klant aan tafel. De projecten zijn allesbehalve standaard. De ene keer werk je aan een megaproject, de andere keer aan een kleiner project. Hoe dan ook: het is een functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en continu wordt uitgedaagd. Als je houdt van complexe vraagstukken en afwisseling in je werk, zit je in deze functie op de beste plek.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een hbo/wo afgeronde opleiding civiele techniek
Vijf tot tien jaar werkervaring en ervaring met ANSYS.
Je bent gek op technisch complexe vraagstukken en zoekt graag de grenzen op van wat technisch mogelijk is om tot de beste oplossingen te komen.
Een proactieve houding
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kun jij van ons verwachten?

Werken voor 1 van de meest veelzijdige ingenieursbureaus van Nederland
Een goed salaris
31 vrije dagen
Flexibele werktijden
Doorgroeimogelijkheden

Voordelen van solliciteren via Trinamics

  • Keuze uit meer dan 400+ technische vacatures.
  • Je profiteert van ons grote netwerk aan bedrijven.
  • Eenmaal aan het werk, blijven we met je in contact. 
  • Altijd een persoonlijke consultant voor ál jouw vragen. 
Jouw contactpersoon voor deze vacature
pascal recruitment consultant

Pascal Takx

Divisielead